up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
Hjemmeside

Hjelmer

Integrert - Farge: Svart

()
load

Hva regnes som en helhjelm?

Full face hjelm

Førstevalget til syklistene er helhjelmen , som dekker hele hodet i ett stykke med en fast hakestang. Helhjelmen er den mest beskyttende og sikreste hjelmen i alle kategorier av hjelmer. Det er populært blant konkurrerende syklister fordi de har lov til å bruke helhjelmer under løp.
Helhjelmer har vanligvis en hakestang eller hakebeskyttelse som strekker seg nedover fra hjelmskallet for å dekke rytterens hake og munn. Dette gir ekstra beskyttelse til rytterens ansikt og kjeve, som er spesielt sårbare i tilfelle en kollisjon.

Hvordan velge helhjelm

Sørg for at helhjelmene er laget av det beste kvalitetsmaterialet polykarbonat. Mål vekten på hjelmen fordi full face hjelmer er tyngre enn andre hjelmer. Sjekk størrelsen på hjelmen fordi forskjellige størrelser er tilgjengelige på markedet for helhjelmer kategorisk, så velg størrelsen i henhold til ansiktsstørrelsen din. Noen av de beste merkene for disse hjelmene er Shark , Sena , Schuberth , Nexx , ls2 .
På grunn av god kvalitet, bør helhjelmen være varmere enn andre hjelmer. Sørg for at det indre sidematerialet til en hjelm er mykt og laget av polystyren. Dette materialet vil holde hodet, ørene og kinnene varme i vintersesongen.

fordeler

Helhjelmen har en innebygd ansiktsskjerm som beskytter ansiktet mot insekter, små steiner, regndråper og vind. Moderne full face hjelmer har nye funksjoner som innebygde høyttalerenheter, mikrofon og Bluetooth funksjon. Det betyr at du kan koble til mobiltelefonen for å lytte til musikk og ringe mens du sykler. Ventilasjonen i helhjelmer gjør det mulig å føre vinden gjennom håret uten risiko forbundet med å sykle uten hjelm. Helhjelmen forhindrer skade på haken i stedet for halvansiktshjelmen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk