up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Klokker motorsykkel

Klokker motorsykkel

Finn et bredt utvalg av Klokker-produkter for motorsykkel. Oppdag de beste tilbudene hos motardinn. Rask levering og sikker betaling.

Utvalgte produkter av Klokker

Merkevarer av Klokker

Tips for vedlikehold av motorsykkel

Motorsykkeldeksler

Motorsykkeldekslene er sikkerhetsutstyret til motorsykkelen. Motorsykkeldekslene vil forsvare motorsykkelen mot været og vil opprettholde levetiden til komponentene. Motorsykkeldekselet beskytter ikke bare motorsykkelen din mot været, men vil også tjene som en ransbarriere.

Motoroljer

Motorolje er et motorsmøremiddel som brukes til smøring av forbrenningsmotorer. De har vanligvis baseoljer beriket med forskjellige tilsetningsstoffer, spesielt slitesterke tilsetningsstoffer, dispergeringsmidler, multi grade fett og konsistensindeksforsterkere. Disse oljene brukes for å holde motoren i god stand.

Gaffeloljer

Gaffeloljer knytter seg til prosessvæskene til motorsykler og er ekvivalente i dannelsen med hydraulikkoljer. De er også rettet som støtdempersmøremidler. Gaffeloljen brukes til å smøre motorsykkelgafler, bremsestøtte, støtdempere og andre komponenter.

Girkasseoljer

Girolje er et smøremiddel laget spesielt for girkasser, overføringspunkter og differensialer i motorsykler, lastebiler og andre kjøretøy. Den har økt konsistens og inkluderer vanligvis organosulfurblandinger. Girolje er spesielt utviklet for å skjerme, olje og kjøle giroppsett.

Vedlikehold og rengjøring

Motorsykkelvedlikehold og rengjøring inkluderer inspeksjon av motorsykkeldeler, sikringsbolter og rengjøring og smøring av nøkkelkomponenter . Hvis du sykler daglig, så hold sykkelen vedlikeholdt og ren. Du kan kjøpe vedlikeholds og rengjøringsverktøyene fra Alpinestars , Akrapovic , Givi , Dainese , Shad og Klim .

Tanker og målere

Tankene og målerne er en viktig del av motorsykkelen. Tanken brukes ganske enkelt til å beholde drivstoff. Imidlertid gir den også et trygt område for knærne å gripe mens du sykler, og fungerer som et viktig forbindelsespunkt mellom motorsykkel og fører. Måleren brukes til å fortelle hastigheten og annen informasjon til motorsykkelen.

Mer om vedlikeholdsmotorsykler:

Jo mer om vedlikehold motorsykkel inkluderer montering stativer, låser og verktøy. Monteringsstativet brukes til å parkere motorsykkelen og holde motorsykkelen på ett sted under vedlikehold. Låsene holder motorsykkelen din sikker mot tyveri og verktøy brukes for å holde motorsykkelen din godt vedlikeholdt.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk