up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hvordan velge motorsykkeldekk?

Å velge riktige motorsykkeldekk kan ha stor innvirkning på kjøreopplevelsen din, så vel som sikkerheten din på veien. Her er noen faktorer du bør vurdere når du velger motorsykkeldekk :

Vurder hvilken type ridning du gjør oftest. Er du en sportsrytter som liker å presse grensene på svingete veier eller en rytter som liker langdistanseturer? Ulike dekktyper er designet for å yte bedre under forskjellige forhold.
Pass på at du velger dekk som har riktig størrelse og passform for din motorsykkel. Denne informasjonen finner du i motorsykkelens brukerhåndbok eller ved å se på en dekkstørrelsestabell.
Du må velge typer motorsykkeldekk . Hvis motorsykkelhjulene dine har eiker som en sykkel, trenger du sannsynligvis dekk med slange, men hvis motorsykkelen har støpte hjul, vil du sannsynligvis bruke slangeløse dekk.
Dekk er vanligvis enten bias ply eller radial konstruksjon. Radialdekk gir bedre håndtering og stabilitet ved høye hastigheter, mens bias ply dekk kan være bedre egnet for tyngre last.
En annen ting å vurdere er slitebane og mønster. Slitebane er den delen av dekket som kommer i kontakt med veien. Sporene skåret inn i slitebanen inkluderer designet. Noen motorsykkeldekk har 100 prosent slitebane uten mønster. Slitebanen er det som bringer arbeidet gjort; på et landeveisdekk lages et mønster kun for å holde vann unna og forhindre at et dekk svikter når det er vått.
Velg motorsykkeldekk som har en vertikal sidevegg og slitebanen er avrundet. Denne formen lar en motorsykkels dekk forbli i forbindelse med veien og opprettholde trekkraft når motorsykkelen bøyer seg gjennom en sving.
Merkene som tilbyr motorsykkeldekk er Mitas , Continental , Heidenau , Michelin , og Maxxis .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk