up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

top
load

Hva er et eksosmotorsykkelsystem?

Et motorsykkeleksosanlegg også kalt en lyddemper er laget for å frigjøre eksosgasser ut av motoren. Ettersom drivstoff brenner i motoren, dannes gasser og lukter, så disse gassene og stinkene må fjernes fra motoren.
Motorsykkeleksossystemet utfører oppgaven. Lyddemperen tar også tak i noe av det farlige drivstoffet i gassene før de slippes ut i miljøet. Den gjør det også mulig å regulere motorstøyen. Noen er laget for å lage karakteristiske lyder for spesifikke motorsykler.
Eksossystemet bidrar til å redusere den irriterende lyden som kommer ut av motoren for å kontrollere støyforurensning. Eksosen av forskjellige materialer og stiler brukes til å forbedre utseendet til motorsykkelen. Eksosen vil også forbedre ytelsen til motorsykkelen din.

Arbeid av eksos motorsykkel system

Når gass brenner i motoren, strømmer stinker og frigjorte gasser gjennom eksosrøret og går gjennom en eller en liten sekvens av rør.
Derfra beveger de seg gjennom den katalytiske transformatoren. I transformatoren spaltes giftige materialer som farlige gasser som forårsaker forurensning i luften før de slippes ut i luften.
Deretter suser gassene ut til lyddemperen, hvor de gir gjenlyd med motorens slag. Ettersom lyddemperen gir gjenlyd, reduserer den noen av motorlydene før gassene slippes ut bak på lyddemperen.
Merkene som tilbyr eksosanlegget for motorsykler er Akrapovic , GPR Exhaust Systems , og Gpr Exclusive .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk