up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Michelin Bakdekk M/C 62P Reforzado Power Pure SC Rear TL-305000

plus
Michelin

Michelin Bakdekk M/C 62P Reforzado Power Pure SC Rear TL-305000

Produktbeskrivelse Michelin Bakdekk M/C 62P Reforzado Power Pure SC Rear TL-305000

Førsteklasses scooterdekk med Michelin Two Compound-teknologi (2ct) for bedre grep og sportsytelse.


Funksjoner:

Flott grep takket være Michelins 2kt-teknologi:
- 2ct består av en hardere blanding i midten for å takle hard akselerasjon og bremsing, og en mykere blanding rundt kantene for å maksimere mager vinkel. Dette var det første scooterdekket med Michelin Two Compound-teknologi (2kt), opprinnelig utviklet for racing og de beste sportssyklene på markedet.

Levetid:
- Mer slitestyrke takket være det lett rillede sentrale båndet på dekkene foran og bak: Michelin Power Pure Sc-dekket har mer gummi i området som gir størst effekt.

Sport og racing:
- Dette dekket opprettholder sin gode ytelse gjennom hele levetiden takket være slitebanemønsteret som stammer fra høyytelses Michelin-sportsdekk. Gummiblandingskunnskap utviklet fra racing ble tilpasset for å balansere grep versus slitasje.


Spesifikasjoner:

- Dekkbredde: 130
- Sideforhold (høyde): 70
- Felgdiameter: 12
- Dekkbelastningsindeks: 62
- Hastighetsindeks: P < 150 km/t
- Posisjon: Bak
- Dekkmønster: Power Pure Sc
- Tubeless Eller Tubetype: Tl - Tubeless
- Dekkstruktur: X-Ply
- Dekkfamilie: Motorsykkel- og scooterdekk
- Dekkkategori: Scooter, Moped
Kjenner du alle funksjonene til Michelin Bakdekk M/C 62P Reforzado Power Pure SC Rear TL-305000? Hos motardinn velger vi motorsykkel artikler som er tilpasset for ulike aktiviteter og idretter. Hvis du er ute etter andre Komponenter artikler i stedet, ta en titt på den fullstendige Dekk kolleksjonen. Alle merkene vi selger som Michelin er alle knyttet til sport eller aktivitetene de representerer. Alle våre lidenskaplige merker er testet internt av vårt team av motorsykkel ekspertene!

Spesifikasjoner Michelin Bakdekk M/C 62P Reforzado Power Pure SC Rear TL-305000

Farge
Svart
Anbefalt Bruk
Motorsykkel landevei
Moto-Sport

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up