up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Michelin Cafe Racer Frontdekk Scorcher Sport (58W) TL

plus
Michelin

Michelin Cafe Racer Frontdekk Scorcher Sport (58W) TL

Produktbeskrivelse Michelin Cafe Racer Frontdekk Scorcher Sport (58W) TL

Scorcher Sport.

Innovativ Dual Compound-teknologi (2CT og 2CT+), de mest avanserte blandingene som noen gang er brukt i MICHELIN Scorcher-dekk.

Enestående nivåer av vått og tørt grep.

Slitestyrke i midten av slitebanen med optimalisert grep på skuldrene.

Radialhus innstilt spesifikt for å trekke ut maksimal ytelse fra Harley-Davidson LiveWire.
Hvis du er interessert i Michelin Cafe Racer Frontdekk Scorcher Sport (58W) TL, du bør vite at det er på lager og tilbudt til de beste priser- Komponenter produktnavnet fra merket Michelin har den høyeste produksjon skvaliten. Michelin designer eksklusive motorsykkel produkter som er skreddersydd for kundenes behov. Så ta en titt gjennom tilbudene tilgjengelig og kjøp din Michelin Cafe Racer Frontdekk Scorcher Sport (58W) TL idag!

Spesifikasjoner Michelin Cafe Racer Frontdekk Scorcher Sport (58W) TL

Farge
Svart
Anbefalt Bruk
Cafe Racer / Custom

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up