up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Motul

Motul

Allt ( Motul )

Om Motul

Motul er en anerkjent fransk global bedrift som ble grunnlagt i 1853. Selskapets hovedkontor ligger i Frankrike, Aubervilliers. Motul spesialiserer seg på produksjon, design og tilbud av smøremidler og motoroljer til biler, motorsykler, biler og andre kjøretøy. Med års erfaring, erfaring, forståelse og kunnskap har Motul regulert bransjen i årtier. Produktporteføljen har hydraulikkolje, syntetisk olje, motorolje, industriell petroleums, vedlikeholdsprodukter og kjølevæsker. Med et ydmykt start som produsent av høykvalitets smøremiddel, Motul tilbyr i dag sine produkter globalt.
Motuls dedikasjon til storhet gjenspeiles i det store produktspekteret, tilpasset for et stort utvalg av applikasjoner. Motuls formuleringer er designet for å gi utmerket beskyttelse, ytelse og holdbarhet. Motuls deltakelse i motorsport, som omfatter samarbeid med prestisjefylte racinggrupper og arrangementer, understreker dens jakt på storhet. Denne racing-DNAen er omskrevet til moderne produkter som oppfyller de strenge kravene til høyytelsesmotorer. De investerer i forskning for å utvikle miljøvennlige smøremidler som reduserer utslipp og miljøpåvirkning. Med et arv på over et århundre og et fremoverlent tilnærming til smøring, Motul fortsetter å være en drivkraft i verden av automotive og industriell petroleums.

Motul-samling av motoroljer og smøremidler

Motul olje er utviklet ved hjelp av forfinet teknologi og høykvalitets baseoljer for å tilby optimal beskyttelse og funksjonalitet for motorer. Enten du har en høyytelses sportscarcar, en motorsykkel eller et industrielt apparat, Motul tilbyr oljer utviklet for å imøtekomme dine spesifikke behov.
Motul motorolje inneholder ofte forfinet additiver og formuleringer som forbedrer beskyttelsen mot slitasje, erosjon og oksidasjon. Disse additivene bidrar til å forlenge motorens levetid og optimal ytelse. Noen Motul motoroljer er laget for å øke drivstoffeffektiviteten og redusere friksjon, slik at du kan spare på drivstoffutgifter og redusere utslipp.
Motul gaffelolje spiller en viktig rolle i å styre dempingseffekten eller støtdempende effekten av fjæringen. Det hjelper med å kontrollere hastigheten som gaffelen presser og rebounser når den utsettes for krefter som hits og førervekt.
Motul girkasseolje er tilgjengelig i forskjellige tetthetsgrader for å passe forskjellige transmisjonsstrukturer og arbeidsforhold. Den rette tettheten sikrer riktig smøring og sikkerhet for girer og lagre.
Motul bremsevæske er laget med høye kokepunkter for å motstå den intense varmen som oppstår under bremsing. Dette hjelper til å forhindre bremsfading, som kan oppstå når væsken brenner og fører til et mislykket brudd på bremseegenskapene.
Motul kjølevæske er designet for å hjelpe med å kontrollere motorens temperatur, forhindre at den overopphetes i varme situasjoner og bekrefte at den ikke fryser i kalde forhold.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk