up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Origine Helhjelm Strada

plus
Origine

Origine Helhjelm Strada

Produktbeskrivelse Origine Helhjelm Strada

Strada er en nyskapende hjelm laget av avanserte termosplastharpikser av høyeste kvalitet. Den gir maksimal sikkerhet i henhold til ECE-homologasjonen. Den har betjent solskjerm via en enkel mekanisme. Den er lett og har en veldig moderne design som inkluderer flere luftinntak

Oppdag det store utvalget av motorsykkel produkter fra Origine som vi har på lager til de beste prisene. Hos motardinn, din nett motorsykkel butikk lar deg kjøpe på nett vår topp produkt Origine Helhjelm Strada fra huset ditt med alle garantier for å sende innen 24/48t.

Spesifikasjoner Origine Helhjelm Strada

Lukkesystem
Mikrometerjustering
Vekt
1401-1500 gr
Farge
Hvit
Alder
Voksen

Skrive en omtale om dette produktet og tjen CoINNs coinns

God

-

Jeg elsker hvitt))

Skriv eller still et spørsmål til vårt team av eksperter

Produktvurdering

Merk: Din mening er viktig for oss, kommentaren din vil bli vurdert av vårt team av eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up