up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Saddlemen Highwayman Classic Slant Large

plus
Saddlemen

Saddlemen Highwayman Classic Slant Large

Produktbeskrivelse Saddlemen Highwayman Classic Slant Large

Highwayman skråstil Saddlebags.

Kast designsadelvesker laget av tykk SaddleHyde, tilgjengelig i tre størrelser og to forskjellige stiler som passer til alle sykkel- og lagringsbehov.

Stilig design med to stropper med tunge forkromede spenner.

Lokket på esken holder innholdet sikkert.

Justerbar laced ågkonstruksjon for perfekt passform på de fleste populære cruisere.

Stive plastrygg og forsterkede indre paneler hjelper til med å opprettholde poseformen, selv når det er tomt, anbefalt posestøtter.

Store blinklysutskjæringer i åk forhindrer behov for flytting av blinklys på noen modeller.

Matchende seter tilgjengelig, se SEATS SISSY BARS-delen.
Kjøp din Saddlemen Highwayman Classic Slant Large til den laveste prisen! I vår nettbutikk for motorsykkel, motardinn gjør dine drømmer blir virkelig! Finn Baggasje til uslåelige priser. Ta en titt på vår detaljerte beskrivelse med kjennetegn og omtaler som andre kunder som allerede har kjøpt Saddlemen Highwayman Classic Slant Large. Finn de siste reduksjonene og oppdag alle våre tilbud i vår motorsykkel katalog til forbløffende rabatterte priser!

Spesifikasjoner Saddlemen Highwayman Classic Slant Large

Lys stilling
Sidevogn
Farge
Svart
Kapasitet
11-20 L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up