up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Saddlemen Swing Arm Bag D440 FLST 8L

plus
Saddlemen

Saddlemen Swing Arm Bag D440 FLST 8L

Produktbeskrivelse Saddlemen Swing Arm Bag D440 FLST 8L

Swing Arm Bag.

Denne flotte, slitesterke svingarmsvesken er et perfekt oppbevaringssted som er ute av veien for det minimalistiske utseendet.

Passer til salmannssetet ditt.

Skjult sideutløserspenne gjør tilgangen enkel og rask.

Stiv konstruksjon eliminerer bagasje.

Laget med svart Saddlehyde og svarte sømmer.
Saddlemen Swing Arm Bag D440 FLST 8L har en 100% pengene-tilbake-garanti. Hvis for en eller annen grunn du ikke er helt fornøyd med ditt Saddlemen Swing Arm Bag D440 FLST 8L som du har kjøpt hos motardinn, har du 30 kalenderdager fra levering til du ønsker å returnere den. I tillegg kan du i vår nett motorsykkel butikk oppdage en rekke produkter av merket Saddlemen og fullføre din bestilling av motorsykkel produkter alltid til den beste prisen.

Spesifikasjoner Saddlemen Swing Arm Bag D440 FLST 8L

Lys stilling
Sidevogn
Farge
Svart
Kapasitet
0-10 L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up