up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

Saddlemen Værktøjstaske D288 4.5L

plus
Saddlemen

Saddlemen Værktøjstaske D288 4.5L

Produktbeskrivelse Saddlemen Værktøjstaske D288 4.5L

Verktøykasse.

Denne flotte, slitesterke verktøyvesken er et perfekt oppbevaringssted for verktøy, lommebøker og andre småting du trenger for rask tilgang.

Passer til salmannssetet ditt.

Skjult sideutløserspenne gjør tilgangen enkel og rask.

Stiv konstruksjon eliminerer bagasje.

Universal passform.
Saddlemen Værktøjstaske D288 4.5L har den offesielle garantien fra merket Saddlemen. Handling i vår nett motorsykkel butikk vil du ha Saddlemen Værktøjstaske D288 4.5L hjemmet innen få dager. For øyeblikket er produktene på lager og prisen er 87.49 $. Ikke gå glipp av denne muligheten!

Spesifikasjoner Saddlemen Værktøjstaske D288 4.5L

Lys stilling
Foran
Farge
Svart
Kapasitet
0-10 L

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up