up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Sena Intercom 50S

Sena Intercom 50S

Sena Intercom 50S

plus
Sena

Sena Intercom 50S

Produktbeskrivelse Sena Intercom 50S

50-talls motorsykkel Bluetooth-kommunikasjonssystem med netting


Egenskaper:

En ny spiss:
Det er på tide med en helt ny opplevelse av å ri tilkoblet. Sena 50s Mesh 2.0 Intercom gir betydelige fremskritt for motorsykkelkommunikasjon. Med et eksepsjonelt kommunikasjonsnettverk og finstemte høyoppløsnings høyttalere, fortsetter 50-tallet målet om å holde ryttere koblet på reisen.
Mesh 2.0: Robust pålitelighet
Ett klikk for å koble til Mesh Intercom ™, med overlegen lydkvalitet
Bluetooth® 5 aktivert
Omdesignede HD-høyttalere optimalisert for økt ytelse i volum, bass og klarhet
Stemmeaktivert Digital Assistant Access (´´hey Google´´ / ´´hey Siri´´)
30% raskere hurtiglading
Automatiske firmwareoppdateringer via den inkluderte Wifi-adapteren
En prøvd og ekte hanskevennlig Jog Dial Design
Støttesystem for flerspråklig tale

Den nye standarden: Mesh 2.0:
Mesh 2.0 gir et nytt nivå av robuste, pålitelige tilkoblinger og smart, fleksibel intercom-meldingsruting til 50-tallet takket være betydningsfulle tekniske forbedringer gjort til den originale Sena Mesh Intercom ™ -algoritmen. Senas 50-tallsenheter deler aktivt informasjon mellom hverandre i nettverket Mesh 2.0 med en forbløffende hastighet. Et genialt system med spørsmål og svar mellom Mesh 2.0-enhetene har resultert i at 80% flere data blir overført over utfordrende og tøffe forhold. Videre bestemmer Mesh 2.0-enheter raskt den ideelle veien for effektivt å overføre meldinger fra rytter til rytter.
Resultatene av den nye Mesh 2.0-teknologien oversettes til et enestående nivå av intercom-lydkvalitet og robust tilkobling for alle Sena Mesh 2.0-interkombrukere. Testet og påvist i de mest krevende situasjonene, holder Senas Mesh 2.0-nettverk kommunikasjonslinjene med dine kolleger ryddige og stabile.

Flerkanals kommunikasjon og private samtaler:
50-tallet leverer ikke én, men tre forskjellige intercom-modus tilgjengelig for Sena-ryttere: Flerkanals Open Mesh Intercom ™, Group Mesh Intercom ™ og Bluetooth Intercom.
Flerkanals Open Mesh Intercom (open Mesh) Funksjoner Bransjens First Mesh Intercom ™ Channel System! På samme måte som med standard håndholdte radioer eller Cb-radioer, lar 50s Mesh 2.0-systemet brukere bytte mellom ni forskjellige kanaler når de opererer i åpen nettmodus. Open Mesh tilbyr et enkelt, enkelt trykk på en knapp for å klikke for å koble til Mesh 2.0 Intercom Network. Den støtter også et nesten ubegrenset antall brukere innenfor et område på opptil 5 mil / 8 km (min. 6 ryttere @ 1,2 mi / 2 km intervaller)! Med denne lettheten av tilkobling, enorm brukerkapasitet, utrolig rekkevidde og inkluderingen av de ni kanalfunksjonene, er 50-tallets Open Mesh-intercom-modus sikker på å være en spillveksler for de store gruppene / klubbturene.
Hvis du foretrekker en privat gruppesamtale, bytter du ganske enkelt til Group Mesh Intercom Mode. Group Mesh støtter en enkelt, privat gruppe for opptil 24 deltakere og samme fantastiske utvalg som Open Mesh. For å sikre personvern kan bare inviterte brukere bli med i gruppemesh-chatten. Uansett hvilket av de to Mesh Intercom ™ -modusene du velger, vil du glede deg over den robuste påliteligheten som er utviklet i Senas nye Mesh 2.0-nettverk.
Endelig, og som alltid, fortsetter den tradisjonelle, fireveis Bluetooth-intercom-modusen å være et alternativ for å koble til andre brukere av Sena Bluetooth som er aktivert innenfor et område på 1,2 kilometer. I tillegg kan 50-tallsbrukere koble seg sammen med en Sena Bluetooth-intercom-bruker og 'bygge bro' dem til en Mesh 2.0-intercom-samtale!

Kraftige klare og komfortable HD-høyttalere:
De nye 50-talls høyttalerne er optimalisert for både kraftig og tydelig lydytelse, mens de også blir fullstendig ominnredet for mer fysisk komfort. Med en markert økning i volum og bassøkning, vil alle nye HD-høyttalere rocke deg! Høyttalerne har en smart, kantet taper, som reduserer potensiell øre-til-kant Chafe, og som alltid, passer den enkelt i eksisterende hjelmhøyttalerlommer. Mer volum! Mer bass! Mer klarhet! Mer Sena!

Ta kontroll over turen med talekommandoer:
Det er ingen grunn til å løfte en finger når du kan be 50-årene om å håndtere den. Talekommandoer gir deg kontroll over Senas 50-talls systemfunksjoner, for eksempel å svare på telefonen eller starte en gruppe-netting-økt. 50-tallet støtter disse systemstemme-kommandoene over åtte språk, inkludert engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, kinesisk, japansk og russisk!
Men hva hvis du går lite på bensin? "Hei Google, vær så snill å gi meg veibeskrivelse til den nærmeste bensinstasjonen." 50-tallet kan koble seg til Google Assistant og Apples Siri med bare en enkel stemmekommando slik at du kan trykke på kraften i smarttelefonens funksjoner, inkludert GPS-navigering, musikkavspilling, stemmestyring eller en rekke andre alternativer. Lurer du på hvor den nærmeste BBQ-leddet er? Trenger du å finne et hotell for natten? Vil du høre på favorittbandet ditt? Uansett hva det er, alt du trenger å gjøre er å spørre: “hei Siri” eller “hei Google”! Slik kobler du #koblet til

Rask lading og automatiske oppdateringer: Møt Sena Wifi-adapter:
50-tallet har et batteri med høy tetthet som lader 30% raskere sammenlignet med forgjengerne. Hodetelefonen er fullstendig ladet på bare en time, og gir opptil 9 timer samtaletid for netting eller 14 timers samtaletid for Bluetooth. I tillegg til Senas hurtigladefunksjon, i løpet av 20 minutter, vil 50-tallet gi opptil 3,5 timer med nettingskommunikasjon eller 6 timer med Bluetooth-intercom!
Den medfølgende Sena Wifi-adapteren håndterer dine hurtigladingsbehov og kan også programmeres til å automatisk installere tilgjengelige firmwareoppdateringer til 50-årene via det trådløse nettverket! Koble adapteren til wifi-nettverket ditt, og etter en gang, er det programmert for å oppdage og installere oppdateringer når headsettet er tilkoblet. Det har aldri vært enklere å holde Sena-headsettet ditt oppdatert!

En helt ny app for alle nye 50-årene:
Lås opp kraften på 50-tallet rett fra smarttelefonen. Senas 50 verktøy-app lar deg tilpasse en rekke innstillinger på 50-tallet. Bruk appen til å fjernstyre Bluetooth-intercomparring og tilkoblinger, konfigurere kanalinnstillinger for åpent nett, eller angi en privat gruppe for gruppemesh. Lag dine forhåndsinnstillinger for Fm-radio, og velg øyeblikkelig en foretrukket stasjon å lytte til. Og hvis du vil gi musikken din en boost, inkluderer appen forhåndsinnstillinger for lydutjevner for å utforske alle nye musikalske lydbilder!


Spesifikasjoner:

Generell:
Snakke tid:
Bluetooth-intercom: 14 timer
Mesh-interkom: 9 timer

Dimensjoner:
Hovedmodul: 102 Mm X 56 Mm X 27 Mm (4,0 I X 2,2 I X 1,1 In)
Høyttaler: Driver Unit 40 Mm - Tykkelse 7,2 Mm
Bomikrofon: Lengde 190 Mm
Ledning mellom høyttalere: Lengde 555 Mm
Vekt: Hovedmodul 61 G (2,15 Oz)
Driftstemperatur: 10 ° C 55 ° c (14 ° f 131 ° f)

Mesh Network:
Mesh 2.0 Intercom ™ -teknologi

Blåtann:
Bluetooth 5.0
Hodesettprofil (hsp)
Håndfri profil (hfp)
Avansert lyddistribusjonsprofil (a2dp)
Lydvideo fjernkontrollprofil (avrcp)

Intercom:
Arbeidsavstand:
Bluetooth-intercom: arbeidsavstand opp til 1,6 km (1,0 mil) i åpent terreng
Mesh Intercom: Arbeidsavstand opp til 2,0 km (1,2 mil) * I åpent terreng
* kan utvide seg til 8,0 km (5,0 mil) mellom minimum 6 ryttere
Støtter opptil:
Bluetooth-intercom: 4 ryttere
Mesh Intercom (open Mesh): praktisk talt ubegrenset
Mesh Intercom (lukket nett): 24

Lyd:
Advanced Noise Control ™
Bygget i Sbc Codec
Bred volumkontroll
Eksempelhastighet: Maks. 48 kHz (dac)

Fm Radio:
Innebygd Fm-radio med Rds Af (radiodatasystem alternative frekvenser)
Radioregion: over hele verden
Radiofrekvensspesifikasjoner: 76 ~ 108mhz
10 forhåndsinnstilt stasjonsminne med automatisk skannefunksjon

Batteri:
Ladetid: 1 time
Rask lading: 20 minutters lading tilsvarer 6 timer Bluetooth-intercom eller 3,5 timers netting-intercom
Litiumpolymerbatteri

Sertifikater:
Ce, Fcc, Ic
Hvis du ser etter en nettbutikk som er spesialisert innen motorsykkel utstyr, oppdag motardinn. Som Sena autorisert forhandler har alle våre motorsykkel produkter full produsentgaranti av Sena. Velg en av våre Elektronikk kategorier og oppdag utvalget av Elektronikk produkter som vi har for din favorittaktivitet. For å klart ut enhver tvil, ta kontakt med vårt team via telefon eller e-post. Ikke vent lenger!

Spesifikasjoner Sena Intercom 50S

Farge
Sølv
Svart
Produkttype
intercom

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Anmeldelse

-

Sena 50S Interkom Best of Product

Rezensie

-

SENA 50S es ist SUPER 100% waw waw

Den beste hjelmtelefonen

-

De beste hjelmtelefonene. God lydkvalitet, høyttalere treffer ikke ørene dine.

Sena 50-tallet

-

Det fungerer veldig bra selv om forklaringene lar mye være å ønske, men hvis du allerede har satt opp en, vet du allerede hvordan det er viktig å laste ned applikasjonen og navigere litt gjennom den. Det er, ja, du utnytter enheten, spesielt lyden når du finner menyen og utjevner den til din smak, det høres veldig bra ut før at du ikke setter pris på forskjellen fra en annen sena. Jeg kommer fra en R10 som var veldig glad med den. samme tilfredshet som den andre

Den beste interkommunikatoren i seinen

-

Utmerket interkommunikator, den beste SENA-teknologien

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up