up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Kommunikasjon

Kommunikasjon

Tilbehør

Tilbehør

MTB hjelmer

MTB hjelmer

Avdelinger

Elektronikk

Hjelmer

Allt( Sena )

Sena

Sena er et ledende globalt merke som spesialiserer seg på å skape innovative kommunikasjonssystemer og smarte tilbehør for motorsykkelkjørere. Siden oppstarten har Sena vært i forkant av revolusjoneringen av førervern, kobling og kommunikasjon på veien. Grunnlagt i 1998 av Tae Kim, startet Sena som et lite selskap i Seoul, Sør-Korea, med en visjon om å forbedre kjøreopplevelsen gjennom kutteteknologi. Merkets reise startet med et fokus på utvikling av Bluetooth-kommunikasjonssystemer spesielt designet for motorsykkelhjelmer. Senas forpliktelse til forskning og utvikling har gjort det mulig for dem å skape banebrytende produkter som har formet bransjen og satt nye standarder for motorsykkelkommunikasjon og sikkerhet.
Sena har utviklet seg til et merke som står synonymt med sikkerhet, kobling og innovasjon for motorsykkelkjørere over hele verden. Med et variert utvalg av høykvalitetsprodukter som tilpasser seg forskjellige kjørepreferanser og stiler, fortsetter Sena å presse grensene for hva som er mulig, slik at kjørere kan nyte veien mens de er koblet til og beskyttet.

Sena Connecting Riders by Revolutionizing Safety

Senas dedikasjon til motorsykkelfantaster strekker seg utover kommunikasjonsenheter. De produserer også høykvalitetsmotorsykler tilpasset behovene til moderne ryttere. Senas motorsykler har lekre design, kraftige motorer og avanserte funksjoner, noe som gjør dem til populære valg blant ryttere av ulike preferanser og stiler. Senas utvalg av motorsykkelhjelmer er et resultat av deres dyptgående forståelse av rytterens behov. Senas hjelmer kombinerer sikkerhet, komfort og kutteteknologi for å gi en utenom det vanlige kjøreopplevelsen. Uansett om du foretrekker full ansikts-, modulær- eller åpen ansiktshjelmer, har Sena et bredt utvalg av alternativer som tilpasser seg forskjellige kjørestiler og forhold.
Senas motorsykkelhjelmer er utstyrt med integrerte kommunikasjonssystemer, slik at kjørere kan holde kontakten med sine medkjørere, ta handsfree-samtaler, høre på musikk og få tilgang til GPS-navigering på farten. Disse hjelmene illustrerer merkets forpliktelse til å forbedre førervern uten å gå på akkord med bekvemmelighet og stil. Senas modulhjelmer tilbyr versatiliteten til en full ansiktshjelm med bekvemmeligheten fra en åpen ansiktsdesign. Den vippbare kinnebaren lar ryttere enkelt bytte mellom full dekning og økt luftstrøm, noe som gjør dem ideelle for både lange turer og bykjøring.
Senas full ansiktshjelmer gir maksimal beskyttelse og komfort for ryttere som søker et komplett hodeskjerringsløsning. Med avanserte ventilasjonssystemer, støydempende funksjoner og integrerte kommunikasjonsevner, leverer disse hjelmene en oppslukende kjøreopplevelse mens sikkerhet forblir høyeste prioritet. Senas åpne ansiktshjelmer kombinerer klassisk design med moderne teknologi. Disse hjelmene tilbyr en luftig følelse og øker perifere synet, noe som gjør dem et populært valg for ryttere som foretrekker friheten til en åpen ansiktshjelm mens de holder seg koblet til sine enheter. I tillegg til motorsykkelhjelmer, produserer Sena et bredt utvalg av elektroniske enheter tilpasset for ryttere. Fra Bluetooth-hodetelefoner som passer perfekt inn i hjelmene til styremonterte tilbehør som kameraer, fjernkontroller og dekktrykksmålere, er Senas elektroniske enheter designet for å forenkle og berike motorsykkelopplevelsen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk