up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Sena

Avdelinger

Elektronikk

Hjelmer

Allt ( Sena )

Om Sena

Lidenskap for eventyr. Besettelse for perfeksjon.
Hos Sena er vi alle motorsyklister og teknologientusiaster, inkludert vår administrerende direktør. Så når vi utvikler nye produkter, strekker vi oss langt for å sikre at den endelige versjonen er alt vi drømmer om at den kan bli... og alt våre kunder forventer at den skal være. Denne lidenskapen resulterer i en omfattende katalog med produkter med spesifikke funksjoner for en myriade av bruksområder.
Underveis håper SENA å knuse forutinntatte paradigmer og utfordre konvensjonelle begrensninger, spesielt når de er ledsaget av ordet ''kan ikke''. Det flotte teamet hos SENA sørger alltid for at alle produktene deres kan holde tritt med dens ukuelige følelse av eventyr og er egnet til å oppfylle kundenes drømmer.
Det er Sena. Det har vært fra starten i 1998 i Korea til i dag ved vårt hovedkvarter i California. Vår lidenskap for eventyr og vår besettelse for perfeksjon har ført til at vi har blitt verdensledende innen teknologi brukt på alle våre ergonomiske og ytelsesdrevne enheter.
Vi håper at denne kjærligheten til motorsykkel kan oversettes til produktene våre for å inspirere kundene våre til å utfordre grensene til deres vanlige rutiner og forfølge sine egne livslange eventyr.
Sena. Fremme eventyret.


clouse menu Lukk