up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

Shad Toppkasse SH50

plus
Shad

Shad Toppkasse SH50

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Shad Toppkasse SH50

SH50 er en robust og elegant toppkoffert for motorsykkel, ideell for de som elsker lange turer.

Toppdekselet har kapasitet til å holde opptil 2 helhjelmer (50L) uten å måtte legge dem på siden, pluss reisetilbehør.

Saken inkluderer som standard et ryggstøtte og en veldig praktisk dokumentholder for å ha alle dokumentene alltid tilgjengelig.

Den inkluderer også holdestropper for å sikre at den interne lasten ikke beveger seg.

Den gir maksimal sikkerhet takket være den innovative hermetiske låsen '' Smart Lock System '', med automatisk uttrekkbart håndtak og en hermetisk lås i 3 posisjoner.

Dette systemet gjør det mulig å holde toppdekselet åpent uten mulighet til å trekke det ut, og det kan være åpent og lukket uten nøkkel, slik at det bare trenger nøkkelen for å blokkere den.

Den kan være åpen med bare én hånd. Hvis du er en av dem som tar design et skritt fremover, vil du nyte muligheten til å velge mellom de forskjellige dekkfargene som er tilgjengelige eller det fargetone alternativet for deg å tilpasse etter din egen smak.

Som et alternativ er det også flere tilbehør, for eksempel den indre vesken, det metalliske topprutenettet og bremselyset.

Den indre vesken (X0IB00), med en toppåpning og en utvendig lomme for direkte tilgang, er forsterket med et internt skum for å beskytte innholdet mot alle slag, samt en stropp og et håndtak for å gjøre det lettere å bære.

På denne måten gjør den indre posen det lettere å transportere eiendelene dine uten å måtte trekke ut toppkofferten.

Det øverste metallgitteret (D0PS00) øker sykkelens kapasitet med samme maksimale belastning, og har også spesifikke tapper for bagasjeremmene og posene for å sikre og holde lasten.

Til slutt er bremselyset (D0B29KL) laget med energibesparende lysdioder og er veldig enkelt å installere, siden det passer i den nedre delen av toppdekselet.

Dette øker sikkerheten, ettersom sykkelen er mer synlig bakfra.

Som resten av SHAD motorsykkel toppkasser (unntatt TR48 / TR37) inkluderer den platen og skruesettet.


Oppdag Shad Toppkasse SH50 på lager og til best pris. Besøk motardinn, din nettbutikk med motorsykkel utstyr og bli med på alle tilbud uten å forlate hjemmet. Sikker betaling og leveringssporing garantert! Bestill din Shad Toppkasse SH50 nå og fullfør ditt utstyr. Nyt dine daglige og sportsaktiviteter til det fulle!

Spesifikasjoner Shad Toppkasse SH50

Lys stilling
Bak
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Shad Toppkasse SH50

Sh50

-

rask levering med toppsporing takk motardinn

Shad Toppkasse SH50

Kom i god form

-

Tok en stund å komme fra Spania. Rederiet kommuniserte ikke så godt, men det viste seg i god form. SH50 er utmerket. Flott produkt. Pris, selv med internasjonal frakt kan ikke slås. Ville kjøpt fra igjen.

Shad Toppkasse SH50

Shad sh50

-

Jeg var litt bekymret for å bestille fra et firma som var nytt for meg, viste seg å være en god opplevelse. Ankom i god stand og var den beste prisen jeg kunne finne. Selve toppboksen er kraftigere enn SH46 jeg byttet ut, den vil også inneholde 2 helhjelmer og ser bra ut på min 2018 Goldwing.

Shad Toppkasse SH50

Godt gjort.

-

Dette er den første shad-boksen jeg har kjøpt, og jeg er veldig fornøyd med den solide kvaliteten på den, jeg kjøpte det fargede lokkpanelet som har avsluttet utseendet perfekt, dette føles som om det kommer til å vare i årevis og, Hvis det fargede panelet begynner å se litt skittent ut, er det bare å sette på dekselet, så får du en boks som ser ut som ny igjen.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk
up up