up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Shad Toppkasse SH58X

Shad Toppkasse SH58X

Shad Toppkasse SH58X

Shad Toppkasse SH58X

Shad Toppkasse SH58X

Shad Toppkasse SH58X

plus
Shad

Shad Toppkasse SH58X

Se flere relaterte produkter til:

Produktbeskrivelse Shad Toppkasse SH58X

EXpandible SH58X toppkoffert med karbonfinish og med justerbart volum i 3 posisjoner (46 52 og 58 liter), har kapasitet til å holde 2 endurohjelmer uten å måtte sette dem på siden, pluss reisetilbehør.

Den nyeste teknologien og den innovative designen til eXpandible-saken dekket den prestisjetunge Reddot Design Award 2017, en referanse blant designere og produsenter.

Det er det eneste topp tilfellet i markedet som kan reguleres opp til 58L, og det er tilpasset både hverdagens behov og de opplevelsesturene du alltid har drømt om å gjøre.

Det er en svært allsidig toppkoffert, siden den skifter mellom forskjellige posisjoner, blir den fra en aerodynamisk toppkoffert til en stor kasse på bare noen få sekunder.

Den strukturelle rammen garanterer høy stivhet og motstand med minimal vekt, og den inkluderer også interne holdestropper for å sikre at den interne belastningen ikke beveger seg, og gir maksimal sikkerhet takket være det innovative hermetiske låsesystemet Smart Lock System.

Dette systemet gjør det mulig å holde toppdekselet åpent uten mulighet til å trekke det ut, og det kan være åpent og lukket uten nøkkel, slik at det bare trenger nøkkelen for å blokkere den.

Det kan være åpent med bare én hånd. Det patenterte systemet som regulerer SH58X-volumet, som gjør det mulig å utvide eller redusere størrelsen, gjør det til et meget funksjonelt og praktisk tilfelle som tilpasser seg til motorsyklistens behov til enhver tid:

Størrelse L:

Tilbyr et 46L volum, perfekt for å transportere alt du trenger hver dag. Størrelse XL:

I det andre nivået når den 52L, veldig nyttig for eskapader i kort helg.

Med kapasitet til å holde to helhjelmer. Størrelse XXL:

Den når et 58L volum, nok til å bære alt du trenger for det fantastiske eventyret du har drømt om så lenge.

Med kapasitet til å holde to utholdende hjelmer. Du kan også komplettere saken din med tilbehør som bremselys, dobbelt rygg eller intern veske, som også kan utvides.

Rygglenet (D0RI80) har to deler, laget med to lag polyuretanskum, dekket i syntetisk skinn med to teksturer, noe som garanterer total komfort for passasjeren.

Den utvidbare innvendige vesken (X0IB10), med en toppåpning og en utvendig lomme for direkte tilgang, er forsterket med et internt skum for å beskytte innholdet mot alle slag.

Den har også en stropp og et håndtak for å gjøre det lettere å bære den.

På denne måten gjør den indre posen det lettere å transportere eiendelene dine uten å måtte trekke ut toppkofferten.

Til slutt er bremselyset (D0B29KL) laget med energibesparende lysdioder, og det er veldig enkelt å installere, siden det passer i den nedre delen av toppdekselet.

Dette øker sikkerheten ettersom sykkelen er mer synlig bakfra. Hvis du liker asfalt og Sport Touring er din greie, er SH58X din sak.

Det sofistikerte karbonutseendet, som matcher SH36-sidekoffertene med karbonfinish, utstråler raffinement og modernitet. Hvis du er en av dem som tar design et skritt fremover, vil du nyte muligheten til å velge mellom de forskjellige dekkfargene som er tilgjengelige:

Hvitt, metallsvart og nytt titan, eller det fargetone alternativet for deg å tilpasse etter din egen smak.

Som resten av SHAD motorsykkel toppkasser (unntatt TR48 / TR37) inkluderer den platen og skruesettet.


Velkommen til vår Shad Toppkasse SH58X spesiell avtale. Hos motardinn, kan ikke bare forbrukerne finne den beste prisen for sitt motorsykkel utstyr, men også ekspertinformasjon om motorsykkel produktene de ønsker å kjøpe. Produktprisene er oppdaterte og alle nødvendige filtre er tilgjengelige, slik at du kan sammenligne lignende produkter fra kjente kategorier som Kofferter head-to-head.

Spesifikasjoner Shad Toppkasse SH58X

Lys stilling
Bak
Farge
Svart

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Flott produkt

-

DEN ENESTE UTVIDBARE PÅ MARKEDET

Perfekt

-

Shad produseres alltid høykvalitets og funksjonelle produkter denne oppbevaringsboksen er ikke et unntak.

Sh58x

-

Jeg festet den til 2018 Ninja 1000. Siden det kan stables mye, ser det ut til å være nyttig for å turnere for overnatting.

Veldig bra

-

Et veldig godt produkt som kan endres størrelse. Hvis du har dette, kan du enkelt gjøre turen om natten.

Produkt / tjeneste på nettet

-

(Shad SH58X Top Case Carbon) utmerket produkt og fantastisk design for min MT09tracer. Leveransen var lang nok, men berettiget for situasjonen. Jeg vil definitivt bestille noe igjen.

Fint

-

Praktisk i byen, uunnværlig når du reiser.

Veldig praktisk kjøpt i tillegg til min sh48

-

For ferier eller arbeid, utmerket modularitet, praktisk. Nedfelt, elegant aerodynamikk. Åpne en fin lastekapasitet. Godt sett Shad, godt gjort

Shad sx58

-

Fin toppåke, litt klumpete, men det er målet. Det hadde vært moteriktig å spesifisere at det selges uten skum i motsetning til hva man kan se på bildene, det er derfor normalt at det virker billigere enn konkurransen, som de, selger skumene med gode, ofte.

Shad sh58x

-

Strålende bagasjerom! Ikke perfekt, men vakkert design og gode materialer.

Inntrykk

-

Jeg kan stable mye!

Shad sh58x

-

Utmerket sak, veldig romslig og flott linje, jeg er veldig glad, det gir meg mye komfort å reise og være i stand til å spare mange ting.

Shad sh58x

-

Rask levering og veldig fin kvalitet / finish på toppsak / rygg ser bra ut på min Bmw K1600B. anbefalt

Flott produkt

-

Jeg hadde SHAD SH45 og oppgradert til SH58X. SH58 er så stor det tar nesten hele SH45 i den. Det kom svært godt pakket og beskyttet. Da jeg åpnet den, var alt jeg trengte, inkludert bolter og basisplate der. Toppboksen var i full arbeidsordreannonse, den utvidbare delen fungerte perfekt. Også, ikke en enkelt skrape eller noe på varen, som du forventer av et nytt element. Jeg monterte den på sykkelen i dag, og det ser utrolig ut! Dette var første gang jeg brukte MotordInn, men det vil ikke være min siste. Fint arbeid folkens! Det eneste problemet var leveransen, men det er bare det vanvittige postsystemet i mitt land. Ingenting man kan gjøre med det.

Kvalitet

-

Upåklagelig service

Eksepsjonell verdi

-

Varen ankom i god stand. Utvendig pakket i skumpose og skiktet med luftboblepakningsbeskyttelse i eske. Ingen utvendig riper i det hele tatt til tross for lang 38 dagers levering og transitt gjennom 2 land før endelig ankomme. Dessverre ble ikke skruene og bolter-pakkesettet tappet inn i esken. Innersiden av esken har flere riper fra det spildte innholdet. Selve SHAD-produktet er godt bygget og av eksepsjonell kvalitet. Anbefalt.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

clouse menu Lukk
up up