up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Shark

RACING

RACING

Fullt fjes

Fullt fjes

Off-Road

Off-Road

Modulær

Modulær

Jetfly

Jetfly

TILBEHØR

TILBEHØR

Avdelinger

Beskyttelse

Elektronikk

Hjelmer

Allt( Shark )

Shark

Shark er et anerkjent merke i verden av motorsykkelutstyr, kjent for sin utmerkede kvalitet, innovative teknologi og uovertruffne sikkerhetsfunksjoner. Med en rik historie som strekker seg over flere tiår, har Shark etablert seg som en leder i bransjen og tilbyr motorryttere toppmoderne briller og hjelmer som tilbyr optimal beskyttelse og komfort. Du kan sjekke ut alle Shark-elementer på Motardinn. Shark har tjent seg opp en anseelse som ledende merke innen motorsykkelutstyr ved å levere høykvalitetsbriller og hjelmer som prioriterer sikkerhet, innovasjon og komfort til føreren. Enten det er deres utvalg av briller eller deres ulike hjelmalternativer, fortsetter Shark å være det perfekte valget for motorryttere over hele verden som søker ufravikelig beskyttelse og innovativ design.

Shark er et arv av eksellens innen motorsykkelutstyr

Shark-briller er designet med største presisjon for å forbedre motorrytterens syn og beskytte øynene mot vind, skitt og ekstremt vær. Laget av høykvalitetsmaterialer og avanserte optiske løsninger, tilbyr Shark-briller utmerket klarhet og et bredt synsfelt, slik at motorryttere kan opprettholde fokus på veien fremover. Shark-hjelmer er det ypperste av sikkerhet og innovasjon. Fra det elegante og aerodynamiske designet til bruken av avanserte materialer, er hvert aspekt ved Shark-hjelmer nøye utformet for å sikre maksimal sikkerhet uten å gå på akkord med komfort. Sharks karbonfiberhjelmer er et vitnesbyrd om merkenes dedikasjon til lettvekts og robust hodeskyttelse. Disse hjelmene bruker karbonfiberkonstruksjon, som gir en utmerket styrke-til-vekt-forhold, noe som gjør dem svært holdbare og motstandsdyktige mot støt. For de som foretrekker utenlandske eventyr, tilbyr Shark-terrenghjelmer uovertruffen beskyttelse og funksjonalitet. Designet for å tåle de krevende terrengene, har disse hjelmene forsterkede skaller, effektive ventilasjonssystemer og beskyttere som gir utmerket synlighet i støvete eller våte forhold. Shark-terrenghjelmer er bygget for å håndtere det krevende terrenget mens de holder motorrytteren trygg og komfortabel.
Shark-modulhjelmer tilbyr denne versatiliteten til både fullface- og åpne ansiktshjelmer, noe som gjør at motorryttere kan tilpasse seg ulike kjøreforhold og personlige preferanser. Disse hjelmene har en unik heve-ned-kinobeskytter som gir den bekvemmeligheten av en åpen ansiktshjelm når det er nødvendig, og beskyttelsen av en fullface-hjelm når det kreves. Shark-åpne ansiktshjelmer gir et klassisk og tidløst design samtidig som de sikrer sikkerhetsstandarder. Disse hjelmene tilbyr beskyttelse for toppen og sidene av hodet samtidig som ansiktet er åpent for et uforstyrret syn. Med deres retroinspirerte estetikk og avanserte sikkerhetsfunksjoner, kombinerer Shark-åpne ansiktshjelmer stil og funksjonalitet.
Fullface Shark-hjelmer er det høyeste nivået av beskyttelse, og tilbyr komplett dekning for hele hodet og ansiktet. Disse hjelmene gir en stram og sikker passform, noe som minimerer risikoen for skader ved en ulykke. Utstyrt med avanserte ventilasjonssystemer, støydempingsteknologi og komfortable puter, tilbyr fullface Shark-hjelmer en uovertruffen kjøreopplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk