Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

AGV

Information för AGV
AGV, kort för Amisano Gino Valenza, är ett välrenommerat italienskt märke som har stått i framkanten för hjälminnovation, som kombinerar cutting-edge-teknik med stilfulla design. Etablerat 1947 av Gino Amisano har AGV spelat en avgörande roll för att revolutionera hjälmsäkerhet och prestanda i motorcykelvärlden. Med en rik arv som sträcker sig över flera decennier fortsätter AGV att sätta nya standarder för kvalitet, komfort och skydd. AGV står som ett symbol för innovation och kvalitet inom hjälmindustrin. Med en arv som sträcker sig över ett halvt sekel fortsätter AGV att driva gränser, sätta nya måttstockar för hjälmsäkerhet, design och funktion. Från fullface till öppen ansikte, modulär till off-road erbjuder AGV´s diversifierade hjälmlinje olika behov hos motorcyklister, för att säkerställa att säkerhet och stil aldrig kompromissas på vägen.

AGV Revolutionizing Helmet Safety and Style

AGV erbjuder ett omfattande utbud av hjälmar som är utformade för att tillgodose de olika behoven hos motorcyklister. Varje AGV-hjälm är tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer, som inkorporerar de senaste framstegen inom material och tillverkningsmetoder. AGV full-face-hjälmar är ett vittnesbörd om märkets engagemang för säkerhet och aerodynamik. Dessa hjälmar ger maximal täckning och skydd, med avancerade ventilation system för att säkerställa optimal luftflöde och komfort under långa turer. Inkorporeringen av lätta men beständiga material gör AGV full-face-hjälmar till ett föredraget val bland professionella ryttare och entusiaster. AGV open-face-hjälmar innefattar den perfekta kombinationen av stil och säkerhet. Dessa hjälmar erbjuder partiell täckning samtidigt som de tillåter ökad synlighet och en känsla av frihet. AGV´s open-face-hjälmar är utformade med fokus på komfort och mångsidighet, vilket gör dem idealiska för stadskörning och fritidsåkning. AGV modularhjälmar är ett vittnesbörd om anpassningsförmåga och bekvämlighet. Kända som flip-up-hjälmar, kombinerar de fördelarna med full-face- och open-face-designer, vilket tillåter ryttare att enkelt växla mellan båda konfigurationerna. AGV´s modulära hjälmar har innovativa låssystem och avancerade visorsystem, för att säkerställa oskadlig säkerhet och funktion.
För äventyrare på off-road erbjuder AGV hjälmar designade för att klara de påfrestande terrängerna. Dessa hjälmar har robust konstruktion, förbättrad ventilation och toppskydd för att skydda mot skräp. AGV´s off-road-hjälmar ger den nödvändiga skydd utan att göra avkall på komfort eller stil. Märkets engagemang för excellence sträcker sig bortom bara AGV-motorcykelhjälmar. Varumärket erbjuder även ett sortiment av AGV-glasögon som är utformade för att komplettera deras hjälmar. Dessa tillbehör återspeglar AGV´s dedikation att erbjuda en komplett körupplevelse, där säkerhet, stil och prestanda smidigt sammanflätas.