up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Clice Korta Strumpor Tech

Clice Korta Strumpor Tech

plus
Clice

Clice Korta Strumpor Tech

Produktbeskrivning Clice Korta Strumpor Tech

Teknisk, tunn, mjuk och stödjande strumpa, idealisk för vardagsbruk såväl som för sport. NYLCARE´s behandling baserad på silverjoner som verkar mot luktframkallande bakterier. Meryl® tyg.


Specifikationer:

- Sammansättning: 93% polyamid 7% elastanHitta Clice Korta Strumpor Tech i lager till bästa pris. Kolla också in våra Damkläder reor och välj de bästa erbjudandena. Hitta de senast sänkta priserna och upptäck alla våra reor på Strumporprodukter till otroliga priser! Allt detta för att försäkra dig om att du alltid får de billigaste och bästa erbjudandena hos motardinn.

Funktioner Clice Korta Strumpor Tech

Färg
Grönt
Rekommenderad Användning
Adventure / Touring
Motorcross/Enduro
Motorcykel körning på landsväg
Moto-Sport
Urban

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up