Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Damkläder

Damkläder motorcykel

Hitta ett brett utbud av Damkläder-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damkläder

Märken i Damkläder

Vad behöver jag för att köra motorcykel?

Jackor

Motorcykeljackan för kvinnor är en av de viktiga motorcykelutrustningarna. Det skyddar dig vid en kollision. Jackan har skyddande kuddar i känsliga delar av kroppen, som är ryggraden, armbågar, axlar och bål. Jackorna kommer ofta med rustningar och är speciellt gjorda för ridning.

Byxor

Rätt par motorcykelbyxor för kvinnor hjälper till att skydda dina ben från skador om du ramlar av misstag när du kör motorcykel. Dessa byxor är gjorda av slitstarkt tyg och är vattentäta för att hålla dig torr när det regnar och hålla dig avslappnad i alla väder.

Polotröjor

Motorcykelpikétröjorna för kvinnor har en unik passform som många gillar när de åker motorcykel. Den här tröjan är inte särskilt tight så att du inte känner av störningar eller rörelsebegränsningar när du rider. Motorcykelpikétröjan är mycket bekväm och håller dig avslappnad under dina turer. Du kan köpa pikétröjor från Alpinestars , Akrapovic , Dainese , Bell , ls2 , GPR Exhaust Systems och Klim .

Regndräkter

Regndräkten för motorcykel för kvinnor är en av de viktigaste delarna av motorcykelutrustningen. Den primära orsaken är att ett ogenomträngligt skydd är bland de mest avgörande förnödenheterna för komfort och skydd när det regnar och du kör motorcykel.

Skjortor

Tröjorna för motorcykelkörning för kvinnor är gjorda av mjuka och sköna material som bomull. Tröjorna som används av motorcykelförare är helärmar och många av dem är gjorda av tyg som andas. De är inte för snäva eller för lösa.

Strumpor

Motorcykelstrumpor för kvinnor är speciellt designade och skapade för motorcyklister. Strumporna är mjuka och slitstarka och ger en behaglig känsla för foten i strumpan. Motorcykelstrumpor är särskilt utvecklade för motorcykelförare och kommer att hålla dina fötter bekväma och torra på vintern.

Tröjor

Biker sweatshirts för kvinnor kan vara hel dragkedja, halv dragkedja eller inte alls. Välj också om du föredrar att bära huva eller inte. Det finns en stor mångfald av alternativ så att du kan välja den som bäst passar det du vill ha.

T shirts

Motorcykel t shirten för kvinnor är ett klädesplagg som används av motorcykelförare vanligtvis under jackor. I allmänhet används den av motorcykelförare under sommarsäsongen eftersom t shirtarna är mycket luftiga. T shirts för motorcykelförare är gjorda av ett stretchigt, mjukt och slitstarkt tyg.

Kostymer

Motorcykeldräkter för kvinnor , även känd som motorcykeldräkter eller riddräkter, är specialiserade kläder designade för att ge skydd och komfort för motorcykelförare. Dessa dräkter består vanligtvis av en jacka och byxor som är designade för att bäras tillsammans som en enhet, vilket ger hela kroppen täckning för föraren.

Västar

Motorcykelvästen för kvinnor är en artikel av individuell försvarsutrustning som används för att bära under körning. Motorcykelvästen är en mycket grundläggande utrustning för ridning eftersom den kan rädda liv eller åtminstone kontrollera extrema skador i olyckssituationer.