up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Damskor motorcykel

Damskor motorcykel

Hitta ett brett utbud av Damskor-produkter för motorcykel. Upptäck de bästa erbjudandena på motardinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Damskor

Märken i Damskor

Vilken typ av skor har man på en motorcykel?

Tillbehör och delar

Tillbehören och delarna till motorcykelskor inkluderar många olika saker som innersulor, tåreglage, ankelskydd och mycket mer. Innersulorna är den inre delen av skon som finns under och upprätthåller fotens bas. De kan enkelt tas bort om de inte används. Tåreglaget används som ett skyddande skydd för dina tår. Tåreglaget är tillverkat av hårt syntetiskt material och täcker din tå ordentligt och skyddar tån från skador i händelse av en halkkrasch. Ankelskyddet fungerar också som ett skyddande tillbehör för skor . Ankelskydden används för att täcka anklarna och hjälpa till att skydda dem från skador i händelse av ett missöde.

Motorcykelstövlar

Motorcykelstövlar är också mycket viktiga för motorcykelåkning. Motorcykelstövlar finns i många många olika material som läder eller syntet. Du kan enkelt välja den som passar dig. Stövlar kräver att du skyddar dina fötter och ben när du rider. Dessutom håller stövlarna dina fötter avslappnade under åk. Stövlarna hjälper dig att använda fotpinnarna på rätt sätt och ger lämplig fotkontroll för en säker körupplevelse. Stövlarna ger också ett komplett skydd mot vägskräp och skadliga element på terrängspåren. Stövlarna ska vara gjorda av slitstarkt material som kan tjäna dig under lång tid. Ett par bra stövlar ska skydda mot fotskador.

Casual motorcykelskor

Motorcykelskor är gjorda för att skydda dina fötter när du kör. Vissa människor kan inte känna sig bekväma i stövlar som utvecklats speciellt för motorcykelkörning eftersom de är skrymmande, så de kan bära ett par styva, stödjande och avslappnade motorcykelskor. Motorcykelskor ska sitta ordentligt och vara bekväma. Motorcykelskor krävs också för att ge skydd mot cykelns avgasrör, svår kyla och andra vädersituationer. Sulorna ska vara slitstarka och kunna stå emot återkommande vägträffar. De märken som erbjuder motorcykelskor är Alpinestars , Dainese , Klim , Furygan och RST .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga