up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Furygan

JACKOR

JACKOR

BYXOR

BYXOR

SKODON

SKODON

LAGRING

LAGRING

HANDSKAR

HANDSKAR

SKYDD

SKYDD

Kategorier

Baggage

Barnkläder

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Hjälmar

Kroppsskydd

Allt( Furygan )

Furygan

Furygan är ett franskt märke som har tillverkat högkvalitativ motorcykelutrustning sedan 1969. Med decennier av erfarenhet har Furygan blivit känt för sina motorcykeljackor, västar, handskar, stövlar och ryggskydd av högsta kvalitet. De är designade för att ge maximal skydd och komfort för motorcyklister. Furygan är ett toppmärke för motorcykelutrustning som erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa produkter för att hålla ryttarna säkra och bekväma. Oavsett om du är ute efter en ny jacka, väst, handskar, stövlar eller ryggskydd har Furygan det du behöver. Med sina decenniers erfarenhet och åtagande om kvalitet är Furygan ett märke du kan lita på för att hålla dig skyddad på vägen.

Furygan erbjuder högkvalitativ motorcykelutrustning

Furygan-jackor är den perfekta kombinationen av stil, skydd och komfort. Tillverkade av premiummaterial som läder och textil, är dessa jackor designade för att erbjuda optimal skydd samtidigt som de ser perfekta ut. Oavsett om du är en erfaren motorcyklist eller bara börjar, har Furygan en jacka som möter dina behov. Vissa jackor inkluderar Furygan Legend och Furygan Raptor. Furygan-västar är ett bra alternativ för motorcyklister som vill ha skydd utan det tunga locket av en hel jacka. Dessa västar är tillverkade av hållbara material och erbjuder utmärkt skydd för din bröst och rygg. De är också bra för varmare väder, eftersom de tillåter mer ventilation än en hel jacka. Populära Furygan-västar inkluderar Furygan Airbag.
Furygan-stövlar är designade för att hålla dina fötter skyddade när du kör. Tillverkade av hållbara material som läder och Gore-Tex, erbjuder dessa stövlar utmärkt skydd mot stötar och slitage. De är också designade för att ge optimal grepp och stöd, så att du kan hålla kontroll över din motorcykel. Furygan-stövlar inkluderar Furygan Jet D3O, Furygan Gene och Furygan James. Furygan-motorcykelskor är ett bra alternativ för ryttare som vill ha en mer avslappnad stil. Dessa skor är tillverkade av högkvalitativt material som läder och erbjuder utmärkt skydd för dina fötter. De är också designade för att vara bekväma nog att bäras hela dagen, både på och utanför din motorcykel.
Furygans ryggskydd är en nödvändig skyddsutrustning för alla motorcyklister. Tillverkade av högkvalitativa material som D3O och Kevlar, erbjuder dessa skydd utmärkt skydd mot stötar och slitage. De är också designade för att vara bekväma och lätta att bära, så att du kan hålla dig skyddad utan att offra komfort. Furygan-handskar är designade för att hålla dina händer skyddade och bekväma medan du kör. Tillverkade av högkvalitativt läder och andra material, ger dessa handskar utmärkt grepp och fingerförmåga. De finns också tillgängliga i ett brett sortiment av stilar och färger för att matcha din smak. Några populära Furygan-handskar inkluderar Furygan Jet och Furygan TD12.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga