up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

Gpr exclusive Furore Full Line System Homologerad T-Max 500 01-11

plus
Gpr exclusive

Gpr Exclusive Furore Full Line System Homologerad T-Max 500 01-11

Produktbeskrivning Gpr exclusive Furore Full Line System Homologerad T-Max 500 01-11

Kompatibla modeller:

Yamaha T Max 500 01 11.

GPR Avgassystem Yamaha T Max 500 2001/11 Homologiserad avgasrör Furore Nero.

För installation krävs inga strukturella modifieringar av motorcykeln för användning av produkten i en godkänd version.

Vi rekommenderar att du läser instruktionerna i förpackningen.

Avgaserna har en avtagbar dbkiller (bullerbegränsare) för racingbruk, ta bort dbkiller är inte ENDAST olagligt, men kunden tar ansvar för att använda motorcykeln som på kretsarna, utan väskor, utan blixtljus och nummerplåthållare eller annat delar som skulle komma i konflikt med gasens olika vinkel efter omvandlingen till racingversionen.

Missbruk av denna situation på vägen kommer att leda till förlust av produktgarantin och eventuell återbetalningsbegäran kommer att avslås.

Garantin är två år från köpet, med rätt till ersättning med överlåtelse till GPR-fabriken eller närmaste officiella distributör till kundens kostnad.

GPR kan inte tillhandahålla en ny ljuddämpare istället för den som ska repareras, kunden måste acceptera att montera tillbaka originalavgaserna eller vänta på standardtiden för reparationen.

Funktioner:

FURORE NERO ljuddämparserie, tillverkad med svart aluminiumkropp och Avional-kåpor erhållna med CNC-bearbetning, målade med keramisk behandling för höga temperaturer, elliptisk form 90x120.

Grenrör:

Det specifika grenröret levereras, inklusive flänsar, bussningar och relativa fäste, det kompletta GPR-fästet monteras direkt på cylindrarna utan att göra strukturella förändringar.

Original GPR-produkt, utvecklad tack vare en lång erfarenhet av motorcykelmästerskapet, föreslår en innovativ design, prestandaförhöjning, relevant viktbesparing och en förbättrad ljudton för motorcyklar.

Avtagbara dbkillers:

Det är möjligt att ta bort bullerbegränsningarna (DBKILLERS) endast för RACING-användning i kretsarna, användningen av den öppna versionen på vägen i överensstämmer inte med reglerna för cirkulation på det allmänna vägnätet.

UPPMÄRKSAMHET:

Denna artikel är godkänd för buller, måste kunden i förväg kontrollera om närvaron av den ursprungliga katalysatorn eller av catalizador GPR är nödvändig i sitt land för att följa reglerna för cirkulation på vägnätet och för att utföra den årliga inspektionen.

Monteringsrekommendationer:

GPR-produkter är plug and play, det rekommenderas att installera produkterna i en professionell verkstad, inga klagomål accepteras vid DIY-installationer.

Om du köper online rekommenderas det att du köper produkten från en säljare i DIN NATION för att säkerställa att artikeln kommer med rätt godkännande som också måste följa lokal lagstiftning.

Se till att säljaren är pålitlig innan du köper och erbjuder artiklarna till ditt vägnät.

Det specifika homologeringscertifikatet tillhandahålls, liksom monteringsanvisningarna, varje ljuddämpare har homologeringskoden.

Om det uppstår problem under installationen är det obligatoriskt att stoppa och avbryta aktiviteten.
Många cyklar är utrustade med en avgasventil som styrs av en servomotor. När man gör prestandaförändringar som innebär att avgasröret byts ut eller att en ytterligare styrenhet installeras, är det nödvändigt att avlägsna avgasventilen.

Om du är intresserad av Gpr exclusive Furore Full Line System Homologerad T-Max 500 01-11, bör du veta att det finns i lager och erbjuds till bästa pris. Komponenter produkter från märket Gpr exclusive har den bästa tillverkarkvaliteten. Gpr exclusive designar exklusiva motorcykel produkter som är skräddarsydda för att möta kundernas behov. Så ta en titt på våra erbjudanden och köp din Gpr exclusive Furore Full Line System Homologerad T-Max 500 01-11 idag!

Funktioner Gpr exclusive Furore Full Line System Homologerad T-Max 500 01-11

Färg
Svart
Moto kompatibilitet
Yamaha

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up