up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

GPR Exhaust Systems Decat System HPS 125 16-18

GPR Exhaust Systems Decat System HPS 125 16-18

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Decat System HPS 125 16-18

Se fler produkter som hör ihop med:

Produktbeskrivning GPR Exhaust Systems Decat System HPS 125 16-18

Kompatibla modeller:

FB Mondial Hps 125 2016/2017> 03/2018 2016 2018.

GPR Avgassystem FB

Mondial Hps 125 2016/2017> 03/2018 Decat-rörgrenrör Decatalizzatore.

För installation krävs inga strukturella modifieringar av motorcykeln för användning av produkten i en godkänd version.

Vi rekommenderar att du läser instruktionerna i paketet eller självstudierna.

Avgaserna har en avtagbar dbkiller (bullerbegränsare) för racingbruk, ta bort dbkiller är inte ENDAST olagligt, men kunden tar ansvaret att använda motorcykeln som på kretsarna, utan väskor, utan blixtljus och nummerplåthållare eller annat delar som skulle komma i konflikt med gasens olika vinkel efter omvandlingen till racingversionen.

Missbruk av denna situation på vägen kommer att leda till förlust av produktgarantin och eventuell återbetalningsbegäran kommer att avslås.

Garantin är två år från köpet, med rätt till ersättning med överlåtelse till GPR-fabriken eller närmaste officiella distributör till kundkostnader.

GPR kan inte tillhandahålla en ny ljuddämpare istället för den som ska repareras, kunden måste acceptera att montera tillbaka originalavgaserna eller vänta på standardtiden för reparationen.

Manifold de cat, tillverkad av 304 satin rostfritt stål med synlig TIG-svetsning, det matchar också den ursprungliga ljuddämparen.

När den ursprungliga katalysatorn är placerad i uppsamlaren elimineras den med installationen av GPR-grenröret.

Funktioner:

Eliminering av katalysator: GPR-grenröret eliminerar den ursprungliga katalysatorn.

Original GPR-produkt, utvecklad tack vare en lång erfarenhet av motorcykelmästerskapet, föreslår en innovativ design, prestandaförhöjning, relevant viktbesparing och en förbättring av motorns ljudton.

Tillverkad i Italien, 2 års internationell garanti.

RACING-PRODUKT: Denna artikel säljs endast för RACING-användning i kretsar! Användningen på vägen i den öppna versionen överensstämmer inte med reglerna för cirkulation på det allmänna vägnätet.

INGEN DBKILLER: att vara en racingprodukt, varken dbkiller för buller eller katalysatorer levereras, detta är en 100% sportig artikel.

Användningen av racingartiklar kan i vissa fall kräva omplacering av ECU, särskilt i närvaro av ytterligare modifieringar såsom installation av ett sportfilter.

Monteringsrekommendationer: GPR-produkter är plug and play, det rekommenderas att installera produkterna i en professionell verkstad. Inga klagomål accepteras vid DIY-installationer.

Den passar både original ljuddämpare och GPR-rör.
Känner du till alla GPR Exhaust Systems Decat System HPS 125 16-18 funktioner? På motardinn, väljer vi motorcykelvaror som är skräddarsydda till olika aktiviteter och sporter. Om du letar efter andra Komponentervaror istället so kolla in hela vår Grenrörkollektion. Alla märken vi säljer såsom GPR Exhaust Systems är kopplade till den sport eller aktivitet de är ämnade för. Alla våra grymma märken är testade av vårat expertteam i motorcykel!

Funktioner GPR Exhaust Systems Decat System HPS 125 16-18

Färg
Silver

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga
up up