up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

plus
GPR Exhaust Systems

GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Produktbeskrivning GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Kompatibla modeller:

Yamaha Tracer 700 2020/2022 e5 2020 2022.

För installation krävs inga strukturella ändringar av motorcykeln för användning av produkten i en godkänd version.

Det rekommenderas att läsa instruktionerna i förpackningen.

SATINOX ljuddämparserie, tillverkad av handborstat 304 rostfritt stål, oval form, diameter 90x120.

Funktioner: Förgreningsrör och katalysator: satsen innehåller det specifika grenröret i vilket katalysatorn är monterad, den kan installeras utan att skära eller göra modifieringar, flänsar, bussningar, fästen och skruvar ingår vid behov.

Original GPR-produkt, utvecklad tack vare en lång erfarenhet i World Motorbikes Championship, föreslår en innovativ design, prestandaökning, relevant viktbesparing och en förbättring av motorcykelljudet.

Tillverkad i Italien, 2 års internationell garanti.

Avtagbara dbkillers och katalysatorer: Det är möjligt att ta bort bullerreduceraren (DBKILLERS) och katalysatorn endast för RACING-användning i kretsarna, användningen av den öppna versionen på vägen i överensstämmer inte med reglerna för cirkulation på det allmänna vägnätet.

Du kan använda satsen för den årliga officiella inspektionen.

Monteringsrekommendationer: GPR-produkter är plug and play, det rekommenderas att installera produkterna i en professionell verkstad, inga klagomål accepteras vid gör-det-själv-installationer.

Om du köper online rekommenderas det att köpa produkten från en säljare i YOUR NATION för att säkerställa att varan kommer fram med rätt godkännanden som också måste följa lokal lagstiftning.

Se till innan du köper att säljaren är pålitlig och erbjuder föremålen för ditt vägnät.

Det specifika homologeringscertifikatet tillhandahålls, liksom monteringsanvisningen, varje ljuddämpare bär homologeringskoden.

I händelse av problem som uppstår under installationen är det obligatoriskt att stoppa och avbryta aktiviteten.
Många cyklar är utrustade med en avgasventil som styrs av en servomotor. När man gör prestandaförändringar som innebär att avgasröret byts ut eller att en ytterligare styrenhet installeras, är det nödvändigt att avlägsna avgasventilen.

Om du letar efter en Avgassystem artikel med bra kvalitet, då kommer vårt breda utbud av Avgassystem alldeles säkert möta dina förväntningar. Vi rekommenderar dig GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22, till detta pris 629.99 $ och finns tillgänglig. motardinn är det bästa alternativet för att köpa din motorcykelutrustning till bästa pris. Om du hittar ett lägre pris på GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22, officiellt tillgängligt någon annanstans, kommer vi att matcha det!

Funktioner GPR Exhaust Systems Homologerat Komplettsystem I Rostfritt Stål Satinox Yamaha Tracer 700 20-22

Färg
Silver
Moto kompatibilitet
Yamaha

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up