up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Komponenter

Avgassystem - Färg: Silver

()
load

Vad är ett avgassystem för motorcykel?

Ett motorcykelavgassystem även kallat en ljuddämpare skapas för att släppa ut avgaser ur motorn. Eftersom bränsle brinner i motorn gaser och lukter skapas, så dessa gaser och stinker måste tas ut från motorn.
Motorcykelns avgassystem klarar uppgiften. Ljuddämparen tar även tag i en del av det farliga bränslet i gaserna innan de släpps ut i miljön. Det gör det också möjligt att reglera motorljudet. Vissa är skapade för att göra distinkta ljud för specifika motorcyklar.
Avgassystemet hjälper till att minska det irriterande ljudet som kommer ut ur motorn för att kontrollera bullerföroreningar. Avgaserna av olika material och stilar används för att förbättra utseendet på motorcykeln. Avgaserna kommer också att förbättra din motorcykels prestanda.

Fungerar av avgassystem för motorcykel

När gas brinner i motorn rusar stinker och utsläppta gaser via avgasröret och går genom en eller en liten sekvens av rör.
Därifrån rör de sig genom den katalytiska transformatorn. I transformatorn spjälkas giftiga material som farliga gaser som orsakar föroreningar i luften innan de släpps ut i luften.
Sedan rusar gaserna ut till ljuddämparen, där de ekar i takt med motorn. När ljuddämparen ekar, minskar den en del av motorljuden innan gaserna lämnas baktill på ljuddämparen.
De märken som erbjuder avgassystem för motorcyklar är Akrapovic , GPR Exhaust Systems och Gpr Exclusive .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga