up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
load

Hur väljer man handskar till en motorcykel?

Motorcykelhandskar är några av de mest nödvändiga skyddsutrustningarna för en motorcykelförare. Motorcykelhandskarna används för att skydda din hand från skador vid fall. Att välja lämpliga handskar är viktigt, medan det viktigaste av allt är att bära dem, när du än rider.
När du väljer handskar för motorcykelåkning finns det flera viktiga faktorer att tänka på för att säkerställa din säkerhet och komfort på vägen. Här är några tips:

Välj handskar gjorda av högkvalitativa material som erbjuder hållbarhet, flexibilitet och skydd. Läderhandskar är ett populärt alternativ eftersom de ger bra grepp, nötningsbeständighet och kan vara vattentäta. Textilhandskar är också ett bra alternativ eftersom de är lätta, andas och ger utmärkt skydd mot väder och vind.
Det är viktigt att välja handskar som sitter tätt utan att vara för tajta eller för lösa. En bra passform säkerställer maximal komfort och kontroll över din motorcykels kontroller. Se till att prova olika storlekar och stilar av handskar för att hitta den bästa passformen för dina händer.
Leta efter handskar som ger skydd för dina händer i händelse av en olycka. Vissa handskar har extra vaddering eller rustning på knogarna och handflatorna, vilket kan hjälpa till att skydda dina händer i händelse av en krasch. Se till att välja handskar som uppfyller säkerhetsstandarder och är certifierade för motorcykelanvändning.
Välj handskar som är bekväma att bära under långa perioder. Leta efter handskar med material som andas, ventilation och mjuka foder. Du bör också överväga temperaturen och väderförhållandena i ditt område och välja handskar som är lämpliga för klimatet.
Även om säkerhet alltid bör vara din högsta prioritet, bör du också överväga stilen och designen på de handskar du väljer. Leta efter motorcykelhandskar som matchar din personliga stil och preferenser, och som kompletterar din motorcykelutrustning. Märkena som erbjuder motorcykelhandskarna är Alpinestars , Dainese , Givi , ls2 , Klim och Furygan .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga