up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Puig

Puig

Allt ( Puig )

Märkesinformation för Puig

Puig har varit ett framträdande namn inom motorcykelaccessoarer, känt för sin engagemang för innovation, kvalitet och stil. Grundat 1964 i Granollers, Spanien, Puig har konsekvent drivit gränserna för vad som är möjligt inom motorcykelanpassning och prestandaförbättring. Puigs rika historia och engagemang för excellens har stadigfört sin ställning som ledande märke inom motorcykelaccessoarer. Oavsett det är vindrutetorkare, lampor, topplådor, hjul eller styren, Puig fortsätter att innovera och lyfta upplevelsen för motorcykelfantaster runt om i världen. Puig är ett namn som man kan lita på för alla inom motorcykelanpassning på grund av sin premiumkvalitet.

Puigs resa började som ett litet familjeföretag som specialiserade sig på tillverkning av högkvalitativa motorcykelvindrutetorkare. Med en oavbruten strävan efter perfektion fick företaget snabbt erkännande för sin överlägsna hantverkskonst och innovativa design. Med åren expanderade Puig sin produktlinje för att omfatta ett brett utbud av motorcykelaccessoarer, som sätter nya standarder inom branschen.

Höjer motorcykelaccessoarer sedan 1964

Puigs signaturprodukt, motorcykelvindrutetorkaren, är ett vittne om märkets engagemang för både form och funktion. Dessa vindrutetorkare är designade inte bara för att förbättra aerodynamiken, utan också för att ge åkare ökad komfort och skydd mot vind och skräp. Puig vindrutetorkare finns i olika stilar och material, vilket gör att åkare kan välja den perfekta passformen för sin motorcykel och personliga smak. För att ytterligare förbättra körupplevelsen erbjuder märket Puig clip-on vindrutetorkarvisir. Dessa visir kan enkelt fästas på den befintliga vindrutetorkaren, vilket minskar vindpådrag och förbättrar sikten under långa turer. Det är en enkel men effektiv tillägg som många motorcyklister svär vid. Säkerhet är prioriterat för Puig, och Puig motorcykellampor återspeglar detta engagemang.
För dem som behöver extra förvaringsutrymme på sina motorcyklar erbjuder Puigs topplådor en elegant och säker lösning. Dessa topplådor är designade för att smidigt integreras med olika motorcykelmodeller och ger gott om förvaring för hjälmar, körkläder och andra nödvändigheter. För att förbättra både prestanda och estetik erbjuder Puig motorcykelhjul som är utformade med precision och uppmärksamhet på detaljer. De finns i olika utföranden och finish för att passa motorcyklisters preferenser medan man säkerställer högsta kvalitet och hållbarhet. Puig förstår att styren är åkarens direkta anslutning till motorcykeln. Därför erbjuder de ett utbud av styralternativ som är designade för komfort och kontroll. Från traditionella till mer ergonomiska stilar är Puig motorcykelstyren utformade med åkarnas tillfredsställelse i åtanke.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga