Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Motorer

()

Sortera

Vad är motorcykelmotorer?

Motorcykelmotorer fungerar exakt på det sätt som bilmotorer åstadkommer. De består av cylinderblocket, kolvarna och ett huvud, som inkluderar ventilkorgen. Motorn monteras upp och ner i blocket, framtvingad av utbrott av en bränsle luftblandning som har antänts av en gnista. Ventiler öppnas och stängs för att låta bränsle luftblandningen ansluta till explosionsektionen.

Packningssats:

Packningssatser är skapade för att ge en stämpel mellan två motorkåpor. Motorer, genom sitt material och sin process, är föremål för omvandlingar i temperatur och stress medan motordelar är föremål för rörelse. När motorn värms upp och kyls ner möter den tryck från reduktion och tomrum, och motordelar sträcker sig, krymper, trycks bort från varandra och spänns hårdare.

Oljetätningssats:

En oljetätningssats är en samling oljetätningar som används för att förhindra läckage av olja eller andra vätskor från en mekanisk komponent. Oljetätningar , även känd som axeltätningar, är en typ av mekanisk tätning som används för att förhindra läckage av vätskor från en roterande axel, till exempel de som finns i en motor eller växellåda.
Oljetätningssatser innehåller vanligtvis en mängd olika tätningar i olika storlekar och former för att passa olika typer av axlar och applikationer. Dessa tätningar är gjorda av en mängd olika material, inklusive gummi, silikon och andra syntetiska material, och är designade för att tåla höga temperaturer, tryck och kemisk exponering.

Kopplingsfriktionsplattor:

Kopplingsfriktionsplattor för motorcyklar liknar de som används i fordon med manuell växellåda, men är speciellt utformade för användning i motorcyklar. De är en viktig komponent i motorcykelns kopplingssystem och spelar en avgörande roll för att överföra kraft från motorn till transmissionen.
I ett motorcykelkopplingssystem är kopplingens friktionsplattor inklämda mellan kopplingskorgen och kopplingsnavet. När kopplingsspaken dras in, kopplas kopplingsplattorna ur, vilket gör att föraren kan växla eller stanna. När kopplingsspaken släpps kopplas plattorna in och överför kraft från motorn till transmissionen och slutligen till bakhjulet.
Märkena som erbjuder dessa motorcykelmotorer är Rizoma , UFO , EBC , Athena och Hi Q Tools .

top