up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Sena Intercom 50S

Sena Intercom 50S

Sena Intercom 50S

plus
Sena

Sena Intercom 50S

Produktbeskrivning Sena Intercom 50S

50-tal motorcykel Bluetooth-kommunikationssystem med nätintercom


Funktioner:

En ny topp:
Det är dags för en helt ny upplevelse av att rida ihop. Sena 50s Mesh 2.0 Intercom ger betydande framsteg till motorcykelkommunikation. Med ett exceptionellt kommunikationsnätverk och fininställda högupplöst högtalare fortsätter 50-talet målet att hålla ryttare anslutna på sin resa.
Mesh 2.0: Robust tillförlitlighet
Ett klick för att ansluta Mesh Intercom ™ med överlägsen ljudkvalitet
Bluetooth® 5 aktiverad
Omdesignade Hd-högtalare optimerade för ökad prestanda i volym, bas och tydlighet
Röstaktiverad digital assistentåtkomst (´´hey Google´´ / ´´hey Siri´´)
30% snabbare snabbladdning
Automatiska uppdateringar av firmware via den medföljande wifi-adaptern
En försökt och sann handskevänlig Jog Dial Design
Stöd för flerspråkigt röstkommando

Den nya standarden: Mesh 2.0:
Mesh 2.0 ger en ny nivå av robusta, tillförlitliga anslutningar och smarta, flexibla intercommeddelandestyrning till 50-talet tack vare betydande tekniska förbättringar gjorda av den ursprungliga Sena Mesh Intercom ™ -algoritmen. Senas 50-talsenheter delar aktivt information mellan varandra inom Mesh 2.0-nätverket i en häpnadsväckande takt. Ett genialt system med förfrågningar och svar mellan Mesh 2.0-enheterna har resulterat i att 80% mer data överförs över utmanande och hårda förhållanden. Dessutom bestämmer Mesh 2.0-enheter snabbt den ideala vägen för att effektivt överföra meddelanden från ryttare till ryttare.
Resultaten av den nya Mesh 2.0-tekniken översätter till en oöverträffad nivå av samtalsljudkvalitet och robust anslutning för alla Sena Mesh 2.0-intercomanvändare. Testat och beprövat i de mest krävande situationerna håller Senas Mesh 2.0-nätverk kommunikationslinjerna med dina kolleger tydliga och stabila.

Flerkanals kommunikation och privata konversationer:
50-talet levererar inte en, utan tre olika intercomlägen som är tillgängliga för Sena-åkare: Flerkanals Open Mesh Intercom ™, Group Mesh Intercom ™ och Bluetooth Intercom.
Flerkanals Open Mesh Intercom (open Mesh) Funktioner Branschens First Mesh Intercom ™ Channel System! I likhet med standardhandhållare eller Cb-radioapparater tillåter 50s Mesh 2.0-systemet användare att växla mellan nio olika kanaler när de arbetar i öppet nätläge. Open Mesh erbjuder ett enkelt, enkelt tryck på en knapp för att klicka för att ansluta till Mesh 2.0 Intercom Network. Den stöder också ett nära gränslöst antal användare inom ett område på upp till 5 mil / 8 km (min. 6 åkare @ 1,2 mi / 2 km intervaller)! Med det här lättheten att ansluta, stor användarkapacitet, otroligt räckvidd och inkluderingen av nio kanalfunktionen är 50-talets öppna nätintercomläge säkert att vara en spelväxlare för de stora grupp- / klubbturerna.
Om du föredrar en privat gruppkonversation, byt helt enkelt till gruppmesh-intercomläge. Group Mesh stöder en enda, privat grupp för upp till 24 deltagare och samma fantastiska intervall som Open Mesh. För att säkerställa integritet kan endast inbjudna användare gå med i gruppens nätchatt. Oavsett vilket av de två Mesh Intercom ™ -lägen du väljer, kommer du att njuta av den robusta tillförlitligheten som skapats i Senas nya Mesh 2.0-nätverk.
Slutligen, och som alltid, fortsätter det traditionella fyravägs Bluetooth-intercomläget att vara ett alternativ för att ansluta andra Sena Bluetooth-aktiverade användare inom ett område på 1,2 mil. Dessutom kan 50-talets användare koppla ihop sig med en Sena Bluetooth-intercomanvändare och 'överbrygga' dem till en Mesh 2.0-samtalskonversation!

Kraftfullt klara och bekväma Hd-högtalare:
De nya 50-talets högtalare är optimerade för både kraftfull och tydlig ljudprestanda samtidigt som de är helt omdesignade för mer fysisk komfort. Med en markerad ökning i volym och basförstärkning kommer dessa nya Hd-högtalare att rocka dig! Högtalarna har en smart, kantad avsmalnande avsmalning, som minskar potentiellt öra till kanten Chafe, och som alltid, enkelt passar in i befintliga hjälmhögtalarfickor. Mer volym! Mer bas! Mer tydlighet! Mer Sena!

Ta kontroll över din tur med röstkommandon:
Du behöver inte lyfta en finger när du kan be 50-talet att hantera den. Röstkommandon ger dig kontroll över Senas 50-talets systemfunktioner, till exempel att svara på telefonen eller starta en gruppmesh-session. 50-talet stöder dessa systemröstkommandon över åtta språk, inklusive engelska, franska, tyska, spanska, italienska, kinesiska, japanska och ryska!
Men vad händer om du är låg på bensin? "Hej Google, ge mig vägbeskrivning till närmaste bensinstation." 50-talet kan ansluta till Google-assistent och Apples Siri med bara en enkel röstkommando som låter dig knacka på kraften i din smarttelefons funktioner, inklusive GPS-navigering, musikuppspelning, röstuppringning eller en mängd andra alternativ. Undrar du var det närmaste BBQ-ledet är? Behöver du hitta ett hotell för natten? Vill du lyssna på ditt favoritband? Vad du än är, allt du behöver göra är att fråga: “hey Siri” eller “hey Google”! Så här #redansluts

Snabbladdning och automatiska uppdateringar: Möt Sena Wifi-adapter:
50-talet har ett batteri med hög densitet som laddar 30% snabbare i jämförelse med sina föregångare. Headsetet laddas helt och hållet på bara en timme, vilket ger upp till 9 timmar samtalstid för nätintercom eller 14 timmars samtalstid för Bluetooth. Plus, med Senas snabbladdningsfunktion, på så lite som 20 minuter, kommer 50-talet att ge upp till 3,5 timmar nätkommunikation eller 6 timmar med Bluetooth-samtal!
Den medföljande Sena Wifi-adaptern hanterar dina snabba laddningsbehoven och kan också programmeras för att automatiskt installera alla tillgängliga firmware-uppdateringar till 50-talet via ditt trådlösa nätverk! Anslut adaptern till ditt wifi-nätverk, och efter en engångsinstallation är den programmerad för att upptäcka och installera uppdateringar när headsetet är anslutet. Det har aldrig varit lättare att hålla ditt Sena-headset uppdaterat!

En helt ny app för dina helt nya 50-tal:
Lås upp kraften från 50-talet direkt från din smartphone. Sena's 50 Utility-app låter dig anpassa en mängd olika inställningar på 50-talet. Använd appen för att fjärrkontrollera Bluetooth-intercomparning och anslutningar, konfigurera kanalinställningar för öppet nät eller ställa in en privat grupp för gruppnät. Skapa dina Fm-radioförinställningar och välj direkt en önskad station att lyssna på. Och om du vill ge din musik en ökning, innehåller appen ljudutjämnar förinställningar för att utforska alla nya musikaliska ljudlandskap!


Specifikationer:

Allmän:
Samtalstid:
Bluetooth-intercom: 14 timmar
Mesh-intercom: 9 timmar

Mått:
Huvudmodul: 102 Mm X 56 Mm X 27 Mm (4,0 I X 2,2 I X 1,1 In)
Högtalare: Förarenhet 40 Mm - Tjocklek 7,2 Mm
Bomikrofon: Längd 190 Mm
Tråd mellan högtalare: Längd 555 Mm
Vikt: Huvudmodul 61 G (2,15 Oz)
Driftstemperatur: 10 ° c 55 ° c (14 ° f 131 ° f)

Mesh Network:
Mesh 2.0 Intercom ™ -teknologi

Blåtand:
Bluetooth 5.0
Headsetprofil (hsp)
Handsfree-profil (hfp)
Avancerad ljuddistributionsprofil (a2dp)
Ljudvideo-fjärrkontrollprofil (avrcp)

Intercom:
Arbetsavstånd:
Bluetooth-intercom: arbetsavstånd upp till 1,6 km (1,0 mil) på öppen terräng
Mesh-intercom: arbetsavstånd upp till 2,0 km (1,2 mil) * på öppen terräng
* kan sträcka sig upp till 8,0 km (5,0 mil) mellan minst 6 åkare
Stöder upp till:
Bluetooth-intercom: 4 ryttare
Mesh Intercom (open Mesh): praktiskt taget obegränsat
Mesh Intercom (sluten Mesh): 24

Audio:
Advanced Noise Control ™
Byggt i Sbc Codec
Bred volymkontroll
Provfrekvens: Max. 48 kHz (dac)

Fm Radio:
Inbyggd Fm-radio med Rds Af (alternativa frekvenser för radiodatasystem)
Radioregion: över hela världen
Radiofrekvensspecifikationer: 76 ~ 108mhz
10 Förinställt stationsminne med automatisk skanningsfunktion

Batteri:
Laddningstid: 1 timme
Snabbladdning: 20 minuters laddning motsvarar 6 timmar Bluetooth-intercom eller 3,5 timmars nätintercom
Litiumpolymerbatteri

Certifikat:
Ce, Fcc, Ic
Välkommen till vårt Sena Intercom 50S specialerbjudande. På motardinn, är det inte bara så att kunder kan hitta de bästa priserna på deras motorcykelutrustning, men också expertinformation på motorcykelprodukter de vill köpa. Produktpriser går upp och ner och alla de nödvändiga filtrena är tillgängliga, så att du kan jämföra liknande produkter från toppkategorier som Kommunikation.

Funktioner Sena Intercom 50S

Färg
Silver
Svart
Produkttyp
telefoner

Skriv en recension och tjäna CoINNs coinns

Recension

-

Sena 50S Interkom Best of Product

Rezensie

-

SENA 50S es ist SUPER 100% waw waw

Den bästa hjälmetelefonen

-

De bästa hjälmtelefonerna. Bra ljudkvalitet, högtalarna slår inte dina öron.

Sena 50-talet

-

Det fungerar mycket bra även om förklaringarna lämnar mycket att önska, men om du redan har ställt in en, vet du redan hur det är viktigt att ladda ner applikationen och navigera genom den lite. Det finns, ja, du utnyttjar enheten, särskilt ljudet när du hittar menyn och utjämnar det efter eget tycke, det låter väldigt bra innan du inte uppskattar skillnad från en annan sena jag kommer från en R10 som var väldigt glad med den. samma tillfredsställelser som den andra

Den bästa interkommunikatorn i seinen

-

Utmärkt interkommunikator, den bästa SENA-tekniken

Skriv en recension om denna produkt

Produktbetyg

Din feedback är viktig för oss, din recension om denna produkt kommer att revideras av våra experter och publiceras inom 5 arbetsdagar. Se till att din recension fokuserar på den här produkten och din erfarenhet av den, detta kommer att hjälpa andra kunder att fatta säkrare beslut. För eventuella problem med en beställning, vänligen kontakta oss.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up