up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sena

Kommunikation

Kommunikation

Tillbehör

Tillbehör

MTB hjälmar

MTB hjälmar

Kategorier

Elektronik

Hjälmar

Allt( Sena )

Sena

Sena är ett ledande globalt varumärke som specialiserar sig på att skapa innovativa kommunikationssystem och smarta tillbehör för motorcyklister. Sedan starten har Sena varit i framkant när det gäller att revolutionera ryttarvälbefinnande, anslutning och kommunikation på vägen. Företaget grundades 1998 av Tae Kim och startade som ett litet företag i Seoul, Sydkorea, med en vision om att förbättra ridupplevelsen genom att ta fram teknik i framkant. Varumärkets resa började med fokus på att utveckla Bluetooth-kommunikationssystem speciellt utformade för motorcykelhjälmar. Senas engagemang för forskning och utveckling har gjort det möjligt för dem att skapa banebrytande produkter som har format branschen och satt nya standarder för motorcykelkommunikation och säkerhet.
Sena har utvecklats till ett varumärke som är synonymt med säkerhet, anslutning och innovation för motorcyklister världen över. Med ett mångsidigt utbud av högkvalitativa produkter som är anpassade efter olika ridpreferenser och stilar fortsätter Sena att driva gränserna för vad som är möjligt, så att ryttare kan njuta av vägen och samtidigt hålla sig anslutna och skyddade.

Sena - Anslutning till ryttare genom att revolutionera säkerheten

Senas engagemang för motorcykelentusiaster går utöver kommunikationsenheter. De tillverkar också högkvalitativa motorcyklar anpassade efter moderna ryttares behov. Senas motorcyklar har en slät design, kraftfulla motorer och avancerade funktioner, vilket gör dem till populära alternativ bland ryttare med olika preferenser och stilar. Senas utbud av motorcykelhjälmar är ett resultat av deras djupa förståelse för ryttares behov. Senas hjälmar kombinerar säkerhet, komfort och teknik i framkant för att ge en oöverträffad ridupplevelse. Om du föredrar full ansikts-, modulära eller öppna ansiktshjälmar har Sena ett brett utbud för att tillgodose olika ridstilar och förhållanden.
Senas motorcykelhjälmar är utrustade med integrerade kommunikationssystem som låter ryttare att hålla kontakt med andra ryttare, göra handsfree-samtal, lyssna på musik och få tillgång till GPS-navigering under resan. Dessa hjälmar återspeglar varumärkets engagemang för att förbättra ryttarvälbefinnandet utan att kompromissa med bekvämlighet och stil. Senas modulära hjälmar erbjuder flexibiliteten hos en full ansiktshjälm med bekvämligheten av en öppen ansiktsdesign. Den uppvikbara hakskydden låter ryttare enkelt växla mellan full täckning och ökad luftflöde, vilket gör dem idealiska för både långa turer och stadskörning.
Senas fulla ansiktshjälmar erbjuder maximal skydd och komfort för ryttare som söker en komplett hjälmlösning. Med avancerade ventilationssystem, stöldämpande funktioner och integrerade kommunikationsfunktioner ger dessa hjälmar en uppslukande ridupplevelse och säkerställer att säkerheten är det viktigaste. Senas öppna hjälmar kombinerar klassisk design med modern teknik. Dessa hjälmar erbjuder en luftig känsla och ökar det perifera synfältet, vilket gör dem till ett populärt val för ryttare som föredrar friheten i en öppen hjälm samtidigt som de håller sig anslutna till sina enheter. Förutom motorcykelhjälmar tillverkar Sena ett brett utbud av elektroniska enheter anpassade för ryttare. Från Bluetooth-headset som smidigt passar in i hjälmarna till handtagmonterade tillbehör som kameror, fjärrkontroller och tryckmätare är Senas elektroniska enheter utformade för att förenkla och förbättra motorcykelupplevelsen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga