up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Shark

TÄVLINGS

TÄVLINGS

Fullt ansikte

Fullt ansikte

Off-Road

Off-Road

Modul

Modul

Jet

Jet

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Kategorier

Elektronik

Hjälmar

Kroppsskydd

Allt( Shark )

Shark

Shark är en välrenommerad varumärke inom motorvärlden, känt för sin exceptionella kvalitet, moderna teknik och oöverträffade säkerhetsfunktioner. Med en rik historia som sträcker sig över flera decennier har Shark etablerat sig som en ledare inom branschen och tillhandahåller motoråkare med toppmoderna skyddsglasögon och hjälmar som erbjuder optimal skydd och komfort. Du kan kolla in alla Sharksvaror på Motardinn. Shark har förtjänat sin ryktbarhet som ett ledande varumärke inom motorvärlden genom att konsekvent leverera högkvalitativa skyddsglasögon och hjälmar som prioriterar säkerhet, innovation och ryttarkomfort. Oavsett om det är deras sortiment av skyddsglasögon eller deras olika hjälmalternativ fortsätter Shark att vara det perfekta valet för motoråkare runt om i världen som söker oöverträffad skydd och modern design.

Shark är en arvsymbol för exceptionell motorvärld

Shark skyddsglasögon är designade med största precision för att förbättra en motoråkares syn och skydda ögonen mot vind, skräp och hårda väderförhållanden. Tillverkade med högkvalitativa material och avancerade optiska tekniker ger Sharks skyddsglasögon utmärkt klarhet och ett brett synfält, så att motoråkare kan bibehålla fokus på vägen framför sig. Shark hjälmar är den yppersta av säkerhet och innovation. Från det släta och aerodynamiska utseendet till användningen av avancerade material, är varje aspekt av Sharks hjälmar noggrant konstruerad för att säkerställa maximal säkerhet utan att kompromissa med komfort. Sharks kolfiberhjälmar är ett vittnesbörd om märkets dedikation till lätta men robusta huvudskydd. Dessa hjälmar använder kolfiberkonstruktion, vilket ger en exceptionell styrka-till-vikt-förhållande, vilket gör dem otroligt hållbara och motståndskraftiga mot stötar. För dem som föredrar terrängturer erbjuder Shark terränghjälmar oförlikneligt skydd och funktion. Konstruerade för att klara de krävande terrängerna, har dessa hjälmar förstärkta skal, effektiva ventilationer och skärmar som erbjuder utmärkt synbarhet i dammiga eller leriga förhållanden.
Shark modulhjälmar erbjuder mångsidigheten av både helhjälmar och öppna hjälmar, så att motoråkare kan anpassa sig till olika körförhållanden och personliga preferenser. Dessa hjälmar har en unik uppfällbar hakspänne, vilket ger bekvämligheten av en öppen hjälm när det behövs, och skyddet av en helhjälm när det behövs. Shark öppna hjälmar ger ett klassiskt och tidlöst utseende samtidigt som de säkerställer säkerhetsstandarder. Dessa hjälmar erbjuder skydd för huvudet och sidorna av huvudet samtidigt som de lämnar ansiktet öppet för en ostörd vy. Med sitt retroinspirerade estetik och avancerade säkerhetsfunktioner kombinerar Shark öppna hjälmar stil och funktion.
Fullhjälmar från Shark är det högsta skyddet som erbjuder omfattande täckning för hela huvudet och ansiktet. Dessa hjälmar ger en säker och säker passform, vilket minimerar risken för skador under ett olyckstillfälle. Utrustade med avancerade ventilationer, ljudreduceringsteknik och bekväma paddningar ger fullhjälmar från Shark en oöverträffad ridupplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga