up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

top
Startsida

Underhåll

Lås - Stängningssystem: Nycklar

()
load

Hur väljer man motorcykellås?

Ett motorcykelskivlås hakar fast i din motorcykels bromsskiva och kontrollerar hjulet från att rotera. De flesta lås inkluderar också varningar för rörelsedetektering som kommer att läcka öronhålande larm om de märker rörelse så att du kan kontrollera problemet och därmed undvika skador. Det finns olika typer av lås som motorcykelskivlås, motorcykelviklås, kedjelås och motorcykelkabellås .

Hur man väljer ett motorcykellås

Om du har en motorcykel med dig för tillfället kommer du att inse dess modell och körning. Om inte, då är det första att känna igen det, och sedan kan du bli vägledd av en teknikerkontroll vilken typ av lås som passar din motorcykel.
Säkerhetsnivå: Leta efter ett lås som erbjuder en hög säkerhetsnivå. Detta kan bestämmas av låsets betyg eller certifiering, som Sold Secure eller ART. Välj ett lås som är klassat på minst nivå 3 eller 4 för maximal säkerhet.

Typ av lås: Det finns flera typer av lås att välja mellan, inklusive skivlås, kedjelås, U lås och kabellås . Välj ett lås som passar dina specifika behov och den typ av motorcykel du har. Till exempel kan ett skivlås vara tillräckligt för en mindre motorcykel, medan ett kraftigt kedjelås kan vara nödvändigt för en större, mer värdefull motorcykel.

Storlek och vikt : Se till att låset du väljer är rätt storlek och vikt för din motorcykel. Ett lås som är för litet eller för lätt kan lätt brytas eller skäras av en bestämd tjuv.

Hållbarhet och väderbeständighet : Leta efter ett lås som är tillverkat av hållbara material och är väderbeständigt. Detta kommer att se till att ditt lås håller länge och kan stå emot väder och vind.

Sammantaget är det viktigt att välja ett lås som erbjuder en hög säkerhetsnivå, är lämpligt för dina specifika behov, och som är hållbart och väderbeständigt. Ta dig tid att undersöka dina alternativ och välj ett lås som ger dig sinnesfrid när du lämnar din motorcykel utan uppsikt. Du kan köpa dessa olika typer av lås från dessa märken Givi , Shad , Held , Abus och OJ .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga