up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

plus
Dainese

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Produktbeskrivelse Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Fuld beskyttelse til motocross og enduro med bløde Pro Armor-beskyttere på bryst og ryg, hårdt beskyttelsesudstyr på skuldre, albuer og lændeområdet, niveau 1-certificeret.

Dainese MX-kollektionen blev oprettet for at beskytte terrængående kørere i de mest ekstreme miljøer. Udviklet på racerbaner for at tilbyde maksimal sikkerhed og fri bevægelighed, der er nødvendig for i bedste fald at udtrykke sig under alle forhold.

MX1 sikkerhedsjakke giver maksimal beskyttelse og ergonomi til overkroppen, når du kører på landevej. Den indeholder Pro Armor-beskyttere på brystet og ryggen, fleksible og ventileret bredt, for bedre at følge alle kroppens bevægelser og tilbyde komfort selv på de varmeste dage. Hardshell beskyttelsesudstyr beskytter de områder, der er mest udsat for stød, skuldre, albuer og lændeområdet. Hele strukturen i MX1 sikkerhedsjakken er lavet af let og åndbart stof, der giver maksimal bevægelsesfrihed og forbliver kølig selv om sommeren.

MX1-sikkerhedsjakkens pasform kan tilpasses gennem lændebåndet med velcro i taljen, hvilket gør det muligt for nyrebeskyttere og rygbeskytteren at klæbe sig fast til kroppen som bedst ønsket. En lynlås gør albueskærmene aftagelige.
Alle MX1 beskyttelsesjakkebeskyttere er certificeret.


Funktioner:

Back Mobility takket være Pro Armor-teknologi
Aftagelige underarme
Lændebælte
Ventileret struktur
På udkig efter Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety? Kig ikke mere! outletinn tilbyder et stort udvalg i Kropsbeskyttelse modeller. Opdag vores nye Kropsbeskyttelser tilbud, hos outletinn. Lavet af Dainese, dette Kropsbeskyttelse produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Protektor

-

Fremragende beskyttelsesmiddel, fremragende dainese kvalitet

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up