up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

plus
Dainese

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Tuotekuvaus Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Täydellinen suoja motocrossille ja endurolle, pehmeät Pro Armor -suojat rintakehässä ja selässä, kova suojavarustus olkapäissä, kyynärpäissä ja lannerangalla, taso 1 -sertifioitu.

Dainese MX -mallisto luotiin suojaamaan maastossa ajajia äärimmäisissä ympäristöissä. Kehitetty kilparadoille tarjoamaan maksimaalista turvallisuutta ja liikkumisvapautta, joka on välttämätöntä ilmaisemaan itsensä parhaimmillaan kaikissa olosuhteissa.

MX1-turvatakki tarjoaa maksimaalisen suojan ja ergonomian ylävartalolle maastossa ajettaessa. Siinä on Pro Armor -suojat rintakehässä ja selässä, joustavat ja hyvin tuuletetut, jotta voidaan seurata paremmin kehon kaikkia liikkeitä ja tarjota mukavuutta jopa kuumimpina päivinä. Kova suojavarustus suojaa alueita, jotka ovat alttiimpia iskuille, hartiat, kyynärpäät ja lannerangan alueet. MX1-turvatakin koko rakenne on valmistettu kevyestä ja hengittävästä kankaasta, joka antaa maksimaalisen liikkumisvapauden ja pysyy viileänä myös kesällä.

MX1-turvatakin istuvuus on muokattavissa lannerangan läpi, tarranauha vyötäröllä, mikä antaa munuais- ja selkäsuojuksen tarttua kehoon parhaalla mahdollisella tavalla. Vetoketju tekee kyynärsuojuksista irrotettavat.
Kaikki MX1-turvatakki on sertifioitu.


Ominaisuudet:

Selkäliikkuvuus Pro Armor -tekniikan ansiosta
Irrotettavat käsivarret
Lannerangan vyö
Ilmanvaihto
Etsitkö Dainese-merkkisiä tuotteita tai erityisesti Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety:a? outletinn:sta, löydät täyden Kehon suojavarusteet tuotekokoelman ja tarjoukset tarvikkeita. Tilaa nyt korkealaatuiset urheiluvarusteet verkkokaupastamme outletinn. Voit valita 75 eri maksutavasta. Tsekkaa katalogimme ja tutustu uskomattomiin tarjouksettarjouksiin. Jos et ole tyytyväinen, saat rahasi takaisin.

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs coinns

Suojelija

-

Erinomainen suoja, erinomainen dainese-laatu

Kirjoita tai kysy kysymys asiantuntijatiimillemme.

Tuoteluokitus

Huomio: Palautteesi on meille tärkeää, ja asiantuntijatiimimme tarkastaa kommenttisi ja julkaisee sen 5 työpäivän kuluessa.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up