up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Säljarinformation

Säljs och levereras av

Retur av beställning

360

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

plus
Dainese

Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Produktbeskrivning Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety

Fullt skydd för motocross och enduro med mjuka Pro Armor-skydd på bröst och rygg, hårdskyddande skyddsutrustning på axlar, armbågar och ländryggen, nivå 1-certifierad.

Dainese MX-kollektionen skapades för att skydda terrängförare i de mest extrema miljöerna. Utvecklad på racerbanor för att erbjuda maximal säkerhet och fri rörlighet som är nödvändig för att i bästa fall kunna uttrycka sig, under alla förhållanden.

MX1 Safety Jacket erbjuder maximalt skydd och ergonomi för överkroppen vid terrängkörning. Den innehåller Pro Armor-skydd på bröstet och ryggen, flexibla och mycket ventilerade, för att bättre följa alla kroppens rörelser och erbjuda komfort även under de hetaste dagarna. Hardshell skyddsutrustning skyddar de områden som är mest utsatta för stötar, axlar, armbågar och ländryggen. Hela strukturen på MX1 Safety Jacket är gjord av lätt och andningsbart tyg för att ge maximal rörelsefrihet och hålla sig sval även på sommaren.

Passformen på MX1 Safety Jacket kan anpassas genom ländryggen med kardborreband i midjan, vilket gör att njurskydd och ryggskyddet kan fästa vid kroppen efter önskemål. En dragkedja gör armbågsskyddet avtagbart.
Alla MX1 skyddsjacka skydd är certifierade.


Funktioner:

Tillbaka mobilitet tack vare Pro Armor-teknik
Avtagbara underarmar
Ländryggen
Ventilerad struktur
Just nu hittar du, Dainese MX2 Safety Protective Jacket Chaqueta Protección MX2 Safety till bästa pris och den är perfekt för dina aktiviteter. På outletinn, kan du hitta andra grymma produkter i Skyddkatalogen och speciellt produkter i Kroppsskyddkategorin. Vi har ett brett utbud av Kroppsskydd för att möta dina behov och hjälpa dig att inspireras till att sporta mer i din vardag.

Recensera den här produkten och tjäna CoINNs coinns

Beskyddare

-

Utmärkt skyddsmedel, utmärkt dainese-kvalitet

Skriv eller ställ en fråga till vårt expertteam

Produktbetyg

Notera: din feedback är viktig för oss, din kommentar kommer att granskas av vårt expertteam och publiceras inom 5 arbetsdagar.

Jag har läst och accepterar villkoren i Integritetspolicy för behandling av mina uppgifter för att hantera min förfrågan eller begäran

 • 30 return

  30-DAGARS
  RETURRÄTT

 • Pay

  100% TRYGG &
  SÄKER SHOPPING

 • like or return

  100% GARANTERAD
  KUNDNÖJDHET

 • pice

  LÄGSTA
  PRISGARANTI

clouse menu Stänga
up up