up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

2XU

2XU

Alle ( 2XU )

Om 2XU

2XU blev grundlagt i 2005. 2XU er et globalt firma, der udvikler og producerer sportsbeklædning såsom komprimerende beklædning og anden sportstøj. Oprettere af 2XU er Aidan Clarke, Clyde Davenport og Jamie Hunt. Dets kontor er etableret i Australien, Melbourne. Virksomheden distribuerer også triatlon, tennis, svømning, løb og almindelig fitnessbeklædning. 2XU-kompressionstights er utrolig behagelige og pasform. De giver fremragende støtte i sportsgrene som svømning og løb. Det højkvalitetsmateriale anvendes af virksomheden for at give funktionalitet og pålidelighed. 2XU er blevet et ikonisk mærke og er berømt for sin kvalitet og skabelser over hele verden.
Den kreative komprimerende beklædning og sportsbeklædning blev udviklet for at optimere funktionalitet, fremme restitution og forbedre den overordnede fitness. 2XU´s kompressionsteknologi er skabt for at øge cirkulationen, lindre muskelsmerter og forbedre muskelstyrken. Dette resulterer i øget udholdenhed, reduceret risiko for skader og hurtigere helingsprocesser. Atleter på tværs af forskellige felter stoler på 2XU for at hjælpe dem med at fungere på deres højeste niveau.
Mærkets dedikation til innovation udvides til dens stoffer og designs, der giver optimal komfort, holdbarhed og mode. Uanset om du er en dygtig atlet eller en fitnessentusiast, tilbyder 2XU et udvalg af produkter til at understøtte dine trænings- og restitutionkrav.

2XU samling af løbetøj til mænd og kvinder

2XU kompressionstights er et berømt og beundringsværdigt produkt inden for mærkets samling af sportsbeklædning. Disse tights er designet til at give atleter og fitnessentusiaster flere fordele.
2XU trisuits har et smart og aerodynamisk design, der reducerer modstand under svømmeafsnittet af løbet. Den stramme pasform giver den mindste vandmodstand, hvilket muliggør hurtigere svømmeafstande.
2XU kompressionsshorts design hjælper med at øge blodcirkulationen, hvilket kan reducere muskeltræthed og forbedre ydeevnen under aktiviteter.
2XU leggings fås i et udvalg af designs og farver til at passe til forskellige smag. Nogle kan have drømmagtige detaljer for øget synlighed i lavt lys.
2XU kompressionsbenstrømper er lavet af en blanding af højkvalitets elastan og nylonstoffer. Disse stoffer giver holdbarhed, strækning og fugtabsorberingsegenskaber for at holde dine lægge behagelige og tørre.
2XU sokker er designet til at tilbyde komfort, støtte og funktionalitetsfordele under forskellige sportsgrene og fysiske øvelser.
2XU løbetøj er lavet med et fokus på ydeevne. Disse beklædningsgenstande tilbyder det højeste niveau af komfort, funktionalitet og åndbarhed til løbere.
2XU herres og damers tøj har generelt højkvalitetstekstiler, unikke designs og detaljeringsniveau for at imødekomme de specifikke krav fra atleter og fitnessentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk