up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

plus
adidas

adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Når din bjergrute bringer dig tættere på vandet end normalt, skal du være forberedt. Hvis du ikke vil have en slip til at ødelægge din dag, men stadig vil gå let på vægten, så tag adidas Terrex Jawpaw Slip On HEAT.RDY vandreskoene på og oplev det bedste fra begge verdener.

Slip-on-designet på disse skos overdel føles køligt og behageligt, mens den strømpeagtige formfaktor omfavner dine fødder med næsten anatomisk præcision. HEAT.RDY øger luftstrømmen indeni for at holde dine fødder kølige og tørre, uanset hvor fugtigt eller varmt der er i dagens vejrudsigt.

TRAXION® gummiydersålen er blevet en smule modificeret for at bringe den tættere på ydeevnen af andre Terrex-produkter med en STEALTH®-ydersål, der giver dig enestående greb og trækkraft, uanset hvor våd eller ujævn overfladen er. I mellemfoden udleder et dræningssystem overskydende vand fra det indre gennem dets mikroperforeringer for at holde dine fødder behagelige.
Disse hurtigtørrende slip-on-vandsko er designet til at opfylde kravene til udendørs vandsport og er lavet i climacool® mesh med tåbeskyttelse.

En perforeret ydersål giver hurtig dræning, mens TRAXION™ griber i alle retninger.

FUNKTIONER:

Climacool® giver 360 graders køling til hele foden.

Åndbar, hurtigttørrende tekstiloverdel med syntetiske belægninger


Hos runnerinn har vi kun høj kvalitets løb og triatlon vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY? Er heldet med dig! Vi har runnerinn i vores online Herresko katalog og Sandaler, vi tilbyder løb og triatlon, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner adidas Sandaler Jawpaw Slip On HEAT.RDY

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up