up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

adidas

Mandetøj

Mandetøj

Dametøj

Dametøj

adizero

adizero

Herresko

Herresko

Damesko

Damesko

tilbehør

tilbehør

Afdelinger

Børnesko

Børnetøj

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hydrering

Løbeudstyr

Rygsække og Mavetasker

Alle( adidas )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

adidas

Adidas er en tysk multinational virksomhed baseret i Herzogenaurach, født i 1949, dedikeret til fremstilling af sportsfodtøj, tøj og tilbehør , men også sportsinspireret mode. Adidas arbejder konstant på at forbedre atleternes præstationer og også på at omdefinere den afslappede mode, der markerer i dag. Den fokuserer på at projicere sin unikke fortid mod en spændende nutid og fremtid, hvor innovation og kreativitet er absolutte hovedpersoner.adidas Running ultra boost-skoen er blevet anerkendt for sin fortræffelighed inden for fodtøjsindustrien. Dens komfort og stabilitet giver en stor modstandsevne til at løbe.

Andre modeller, der har skabt en sensation for løb, er Running galaxy-skoene. Til Trail Running -disciplinen skal du vælge adidas Terrex til mænd og kvinder med dets perfekte greb og godt polstrede sål. En fodboldsko af god kvalitet vil øge din præstation og hjælpe dig med at undgå skader.Vælg også sportstøj som teknisk undertrøjer, sweatshirts, træningsdragter, strømpebukser, bukser og tasker for at kunne have alt hvad du skal bruge for at dyrke sport med dig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk