up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Altra

mænds spor

mænds spor

kvinder trail

kvinder trail

Timp 4

Timp 4

mænds vej

mænds vej

kvinder vej

kvinder vej

Olympus 5

Olympus 5

Afdelinger

Damesko

Herresko

Løbeudstyr

Alle( Altra )

Altra

Altra er et amerikansk produktionsfirma, der designerer, markedsfører og sælger løbesko til trailrunning, vejløb og almindeligt fodtøj. I 2016 tilføjede brandet løbe- og vandretøj til sin udviklingsserie med jakker, shorts, skjorter og sokker. Altra er et velkendt og berømt brand inden for løbespecialiteter og trailrunning over hele verden.

Altra er en fantastisk brand til sko

Altra brand er den perfekte sko til vej- og trailrunning. Hvis du leder efter en dempet trailsko, er Altra det brand, du skal købe. Hvis du derimod er mere værd end en naturlig pasform, der driver dit underkrop til at arbejde hårdere for at hjælpe dig, er Altra også et velegnet brand. Alle Altra-sko er lavet på et balanceret polstringplatform, som lægger hælen og forfoden lige langt fra jorden. Denne biologiske base hjælper med optimal justering, fremmer mere nyttige former og muliggør en lavpåvirkningsdock. Den nul-hæl-til-tå-glidning holder din forfod og hæl på præcis samme højde, hvilket fremmer mere nyttig form og justering. Altra fremstiller alle sine løbesko med sin Foot Shape-tåboks, der fremhæver fodens rigtige livsform i stedet for at tape mod tåen som de fleste andre løbesko. Altra Lone Peak tilbyder disse vandtætte Trail Runners til ekstra beskyttelse mod elementerne. Uanset om du er på vejen eller på stien, Altra's løbesko til mænd og kvinder leverer komfort og stabilitet, der hjælper dig med at komme afsted. Med Altra-sko til mænd og kvinder kan du opleve ydeevne og komfort fra Altra Running. Altra-sko bruger en Foot Shape-tåboks, der giver dine tæer mulighed for at ligge ud og slappe af for at forbedre styrken og trække sig væk under løbet, såvel som en smallere hæl og højere ankel udviklet til foden. De inkluderer også Balanced Cushioning-teknologi, som hjælper med formen og opmuntrer en lavpåvirkningslanding. Uanset hvad du leder efter, finder du den perfekte sko hos Altra. Altra Olympus er som du aldrig har set før. Denne maxbeskyttelses-trailsko har en forbedret premiumtungen til en bedre låst følelse. Den konstruerede meshoverdel er åndbar og holdbar til de lange, brændende sti dage, og den indvendige flex-mellemsål leverer forlænget fleksibilitet og ydeevne. Desuden giver Altra Rivera dig en pasform og et løb som en drøm. Dette trailsko har en øget pasform og en højere sål, der giver dig øget støtte.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk