up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

plus
Asics

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Produktbeskrivelse Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Gel Sonoma 6 Trail Running Shoes er en Asics herresko, der anbefales til udendørs aktiviteter såsom trailløb, vandreture, vandreture, blandt andre. Dens struktur har syntetiske sømme designet til at forbedre holdbarheden og holde fugt væk.

Inden for designet af Asics sportssko finder du større støtte, især i mellemfods- og hælområdet. Derudover inkluderer versionen en Amplifoam mellemsål og gelkapsler, strategisk placeret, hvor stødene opstår oftest.

Indvendigt har Asics trail løbeskoen en Ortholite indersål, der effektivt håndterer fugt og øger komforten. Udgaven har en sål, der genererer et greb i flere retninger, hvilket forhindrer dig i at skride. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd fordelt på vristen for at forbedre støtten til foden.

GEL SONOMA™ 6 løbeskoen er designet til det store udendørs. Med inspiration fra ASICS trailløb-familien er denne sko et alsidigt tilbud, der er funktionelt til trailløb, lette vandreture og andre udendørs eventyr. Vi brugte også færre ressourcer på at farve socklineren for en mere bæredygtig designtilgang.

Fokus denne sæson var at forbedre pasformen af overdelen, så vi implementerede et nyt sidste design, der giver en mere sikker pasform mellem fod og hæl, mens den bredere tåboks tillader tæerne at sprede sig. De syntetiske syninger på overlæggene er designet til at forbedre holdbarheden, samtidig med at de hjælper fødderne med at forblive sikre og reducerer glidning.

Komfort under fødderne stammer fra en AMPLIFOAM™-mellemsål i fuld længde og en GEL™-teknologisk stødabsorberende enhed, der er placeret, hvor løbere har mest brug for stødabsorbering. For at øge blødheden med hvert skridt, har vi inkluderet en ORTHOLITE™ sockliner for fremragende komfort. Derudover forbedrer ydersålen med flere retninger greb grebet på en række forskellige overflader.

Alle disse komfortkomponenter er suppleret med holdbare egenskaber, såsom den solide gummiydersål, hvilket gør denne sko til et alsidigt valg til stierne.

Neutral:
Fodtype: Normal størrelse buer
Push Off: Der er jævn fordeling fra forsiden af foden.
Sådan kommer din fod i kontakt med jorden: Foden lander på ydersiden af hælen og ruller derefter indad (pronerer) for at absorbere stød og støtte kropsvægten.


Funktioner:

AMPLIFOAM™ teknologi dæmpning
GEL™ teknologi dæmpning
Solid gummi ydersål
ORTHOLITE™ sockliner giver et blødt skridt i komfort
Bæredygtigt sockliner farvestof


Velkommen til vores Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6 specielle tilbud. Hos runnerinn, finder du ikke blot løb og triatlon udstyr, til de bedste priser, men du får også ekspert information på løb og triatlon produkter. Priserne er altid up-to-date og der findes masser af filtre til at søge med, så du hurtigt finde de rigtige Løb - trail sko.

Funktioner Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Sål
Neutral
Drop
5-8 mm
Farve
Sort
Fodtøjsvægt
Over 300 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Komfortabel

-

Meget behageligt, forsendelsen ankom til tiden. jeg anbefaler

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Komfort og greb

-

Meget behagelig, let og med en sål med godt greb på løst terræn

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Top pris/kvalitet

-

Fremragende sneakers til dem, der starter trail, super overkommelige, god dæmpning. Jeg anbefaler!

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Smuk

-

God og billig tradeinn butik for komfortable og lette løbesko til overkommelige priser....

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Meget behageligt

-

det tog kun 3 dage at ankomme til Portugal.

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Gode hjemmesko

-

For nu, komfortable sko, perfekt pasform og greb i bjergene.

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Korrekt

-

Skoene, i mangel af at prøve dem godt, levering, som altid, er det svage punkt for dette firma. Du modtager det aldrig på den angivne dag, altid 3-4 dage senere

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Behageligt og godt

-

Jeg købte dem til deres tilbudspris og jeg havde ikke forventet det store, men de har overrasket mig, god dæmpning, let og god fornemmelse på jorden Rigtig godt køb, anbefales.

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Meget godt

-

Størrelsen passer perfekt som forventet efter størrelsesguiden, der tilbydes på købswebstedet sammenlignet med størrelsen på andre mærker. Skoen er af meget god kvalitet og prisen taget i betragtning vil jeg give den en 10. Forsendelsen blev forsinket et par dage i forhold til den anslåede leveringsdato vist på købstidspunktet.

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Evaluering

-

Godt produkt til at komme i gang i sporverdenen, fremragende værdi for pengene, de passer normalt, hvis du er opmærksom på deres størrelse.

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Godt produkt

-

Til mine bjergture mellem 3 og 4 timer, 15-20 km uden problemer, behageligt og fremragende greb

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk
up up