up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

plus
Asics

Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Produktbeskrivelse Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Gel Sonoma 6 Trail Running Shoes er en Asics herresko, der anbefales til udendørs aktiviteter såsom trailløb, vandreture, vandreture, blandt andre. Dens struktur har syntetiske sømme designet til at forbedre holdbarheden og holde fugt væk.

Inden for designet af Asics sportssko finder du større støtte, især i mellemfods- og hælområdet. Derudover inkluderer versionen en Amplifoam mellemsål og gelkapsler, strategisk placeret, hvor stødene opstår oftest.

Indvendigt har Asics trail løbeskoen en Ortholite indersål, der effektivt håndterer fugt og øger komforten. Udgaven har en sål, der giver et greb i flere retninger, hvilket forhindrer dig i at skride. Dens lukning er den traditionelle med snørebånd fordelt på vristen for at forbedre støtten til foden.

Gel sonoma™ 6 løbeskoen er designet til det store udendørs. Med inspiration fra ASICS trailløb-familien er denne sko et alsidigt tilbud, der er funktionelt til trailløb, lette vandreture og andre udendørs eventyr. Vi brugte også færre ressourcer på at farve socklineren for en mere bæredygtig designtilgang.

Fokus denne sæson var at forbedre pasformen af overdelen, så vi implementerede et nyt sidste design, der giver en mere sikker pasform mellem fod og hæl, mens den bredere tåboks tillader tæerne at sprede sig. De syntetiske syninger på overlæggene er designet til at forbedre holdbarheden, samtidig med at de hjælper fødderne med at forblive sikre og reducerer glidning.

Komfort under fødderne stammer fra en AMPLIFOAM™-mellemsål i fuld længde og en GEL™-teknologisk stødabsorberende enhed, der er placeret, hvor løbere har mest brug for stødabsorbering. For at øge blødheden med hvert skridt, har vi inkluderet en ORTHOLITE™ sockliner for fremragende komfort. Derudover forbedrer ydersålen med flere retninger greb grebet på en række forskellige overflader.

Alle disse komfortkomponenter suppleres af holdbare egenskaber, såsom den solide gummiydersål, hvilket gør denne sko til et alsidigt valg til stierne.


Funktioner:

Amplifoam™ teknologi dæmpning
GEL™ teknologi dæmpning
Solid gummi ydersål
Ortholite™ sockliner giver et blødt skridt i komfort
Bæredygtigt sockliner farvestof


Specifikationer:

Overflade: Trail
Hælfald: 8 mm
Vægt: 295 g/10,4 oz

Pronation:

Neutral:
Fodtype: Normal størrelse buer
Push Off: Der er jævn fordeling fra forsiden af foden.
Sådan kommer din fod i kontakt med jorden: Foden lander på ydersiden af hælen og ruller derefter indad (pronerer) for at absorbere stød og støtte kropsvægten.Hvis du vil lære mere omkring Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6, eller andre varer fra Asics i Herresko kategorien af runnerinn. så er heldet med dig, fordi vi har et godt tilbud på disse varer, så dine løb og triatlon aktiviteter kan ske med det bedste udstyr. Glem ikke at kigge forbi Løb - trail sko kollektioner, du kan vælge løb og triatlon fra Asics, et af de største mærker i industrien.

Funktioner Asics Trail Løbesko Gel-Sonoma 6

Sål
Neutral
Drop
5-8 mm
Farve
Blå
Fodtøjsvægt
Over 300 g
Bredde på sko
Standard

Leder du efter løbesko?

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Start

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Asics sonoma 6

-

I alle henseender levede op til mine forventninger. Godt produkt og lydhørhed ved forsendelse af ordren.

Komfortabel

-

Sko med meget god dæmpning og godt greb, ideelle til enhver type sti og vej.

Sti

-

Smukke og behagelige sko. Jeg elskede.

Meget godt.

-

Meget godt køb. Jeg kørte en 15 km Trail, og de opførte sig meget godt.

God overraskelse

-

Jeg købte dem til deres tilbudspris, og jeg forventede ikke meget, men de overraskede mig, god dæmpning, let og god fornemmelse på jorden.

Asics sonoma 6

-

Fantastisk sko, meget behagelig.

Fremragende

-

Meget behagelige sko, både på vejen og på grusveje. Et ekstra nummer anbefales.

Tennis

-

De er komfortable, og de ser meget god kvalitet ud, jeg vil bruge dem i bjergene, og vi vil se, hvordan det går.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up