up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Hjem

Asics

Damesko

Damesko

Herresko

Herresko

tilbehør

tilbehør

Dametøj

Dametøj

Mandetøj

Mandetøj

Børnesko

Børnesko

Afdelinger

Børnesko

Damesko

Dametøj

Herresko

Herretøj

Hydrering

Løbeudstyr

Rygsække og Mavetasker

Alle( Asics )

Nyheder

Se alle produkter flecha

Mest købte

Se alle produkter flecha

Asics

Asics er verdenskendt som en af de bedste mærker inden for løbesko. Det er et japansk brand, der blev født i 1949. Han startede selskabet med en filosofi om et sundt sind og en sund krop for at pleje nationens ungdom med sport. Han begyndte sin rejse ved at fremstille basketballsko i sin hjemby Kobe. Han tog hans startvirksomhed til en ny verdensklasse skomærkefabrik.
Han skabte de bedste Asics løbesko med henblik på løberens potentielle behov i tankerne. Skoene er lavet af høj kvalitet materiale og avancerede teknologier for at opfylde forventningerne hos enhver løber. Dens gelteknologi hjælper spilleren med at undgå lidelser, mens man løber og hopper hurtigt på asfalten. Alligevel arbejder mærket hårdere for at bringe mere innovation og de mest avancerede teknologier for at gøre skoene mere holdbare end nogensinde. Af denne grund har det blivet det førende brand i at tilbyde løbesko af høj kvalitet med maksimal komfort.

Asics løbesko opfylder alle forventninger

Forøg din løbeoplevelse med Asics løbesko til mænd og kvinderRunnerinn. Med Asics sko, er der ingen udfordring, du ikke kan stå over for i dit liv. Vælg Asics mænds løbesko til en kraftig træning. De er bedst for alle, uanset om du er en professionel maratonløber eller foretrækker en casual morgenvandretur. Dens utrolige funktioner gør det let at løbe på asfalt og på en sti eller løbebane. De vil give dig den rigtige støtte, greb og komfort til deres fødder, men de vil også få dig til at se cool og stilfuld ud med deres moderne designs.
Asics løbesko til kvinder er også designet med alle komfort- og støttefunktioner. Desuden er de lavet meget farverige, og de ikoniske designs hjælper med at give dig et stilfuldt udseende ved at parre dem med nogen tøj. De er perfekte til lange distanceracer på grund af deres lethed og maksimale greb på dine fødder. Dens lette og strukturelle design muliggør yderligere friktion, der reduceres.
Asics trail løbesko er det bedste valg til løb på klipper eller ujævne overflader. I modsætning til andre løbesko, støtter de dine fødder med deres stive mellemsåler. Nogle trail løbesko holder dig også sikker mod skarpe genstande eller klipper ved at tilføje klipper plader til mellemsåler og ydersåler. Så de beskytter dig godt uden at tage fra løbefølelsen på stien. Det tilbyder også et bredt udvalg af Asics børnssko. Dens ekstra niveau af komfort, lethed og stor støtte hjælper børnene med ikke at snuble eller glide, mens de løber.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Luk