up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Er hættetrøjer behagelige at løbe?

At løbe om efteråret og vinteren på kølige morgener har sin egen charme. Men at nyde at løbe uden at blive kold er et andet vigtigt aspekt, der skal huskes. Når det kommer til løb, bliver alsidigheden og komforten ved en hættetrøje ofte overset. I dag er hættetrøjer designet specielt til jogging, logning af miles og løb. Der er ingen tvivl om, at hættetrøjer er en behagelig mulighed at have på til enhver form for udendørs aktivitet. Men når du skal vælge dem til løb, er det vigtigt at huske nogle grundlæggende punkter. De traditionelle hættetrøjer og sweatshirts er typisk tykke.

Det betyder, at du til sidst vil føle varme, hvis de ikke er lavet af letvægts eller åndbart materiale. Se derfor efter en Nike løbesweatshirt, der er lavet af polyester takket være dens åndbarhed og hurtigtørrende egenskaber.
Løbe hættetrøjer er et essentielt stykke løbetøj for en løber. I forårs , vinter eller efterårssæsoner er det altid vigtigt at holde sig varm. Uanset om du vælger en løbesweatshirt med fuld lynlås eller pullover hættetrøjer, er valgmulighederne mange.
Til ekstremt vejr er merinould det bedste valg. Adidas , Nike , New Balance , Reebok og Puma er de mest populære producenter af løbesweat til børn.


clouse menu Luk