up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Craft Langærmet T-shirt ADV Essence

plus
Craft

Craft Langærmet T-shirt ADV Essence

Produktbeskrivelse Craft Langærmet T-shirt ADV Essence

Adv Essence Ls Tee er en blød og funktionel langærmet t-shirt lavet af genbrugspolyester med fantastisk fugttransport til hverdagstræning. Derudover kommer denne avancerede trænings-T-shirt med et formet, ergonomisk design for optimal pasform, bevægelsesfrihed og komfort.


Funktioner:

Genbrugspolyester
Mesh-detaljer for forbedret ventilation
Regular Fit


Specifikationer:

Krop 95% polyester genanvendt 5% elastan Øvre ryg krop 100% polyester genanvendt
Hos runnerinn har vi kun høj kvalitets løb og triatlon vare, så du kun skal tænke på træning. Leder du efter en Craft Langærmet T-shirt ADV Essence? Er heldet med dig! Vi har runnerinn i vores online Dametøj katalog og T-shirts, vi tilbyder løb og triatlon, hvis du står og mangler. Læg i kurven og modtag dem på kun få dage.

Funktioner Craft Langærmet T-shirt ADV Essence

Typer af ærmer
Lange
Farve
Gul
Lynlås længde
Uden lynlås

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up