up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Tips til valg af løbesko

Her er de vigtigste tips til at hjælpe dig med at finde en sko, der passer og føles godt til løb:

Hvor vil du løbe?

Først og fremmest skal du beslutte, hvor du planlægger at løbe. Slår du mest på stierne og grusstierne eller kan du lide at løbe af vejen? Derefter kan du vælge mellem enhver af dem, som er landevejs , trail eller cross træningssko.

• Løbesko til veje er ideelle til belægninger og endda overflader som f.eks. Gader, veje og tætte overflader.
Trail løbesko er ideelle til off road ruter med mudder, rødder, sten eller andre hindringer.
• Cross træningssko er ideelle til cross træning, træning i gymnastiksalen eller enhver balanceaktivitet.

Hvor meget dæmpning har du brug for?

Kvaliteten af en god løbesko bestemmes af to aspekter af dæmpning. Først tykkelsen på skomaterialet og for det andet skumets fasthed.
Fra maksimalt dæmpede mellemsål til dem uden dæmpning, har du en overflod af valgmuligheder. Den bedste idé er at prøve forskellige sko og vælge den, der passer dig.

• Maksimal pude
• Moderat pude
• Minimal pude
• Barfodet sko

De fleste løbere er komfortable i en neutral sko. Men du skal beslutte, om du skal vælge en sko, der kan give en bestemt type støtte til din gangart eller ej. Adidas , Salomon , Nike , Asics og Altra er kendte mærker, der fremstiller løbesko af høj kvalitet.

clouse menu Luk