Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Damesko

Damesko løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Leder du efter løbesko?

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Sådan vælges løbesko

Casual sko

På trods af at afslappede løbesko ikke er specielt designet til løbere, kan du stadig nyde at gå eller løbe på gaden, mens du har dem på. Normalt bærer fitness trænere afslappede sko til løb med det formål at tabe sig, træne sig selv til løbet eller forbedre deres generelle kondition. De er behagelige og giver en anstændig dæmpning. Sørg for, at den sko, du vælger, sidder godt og er let.

Løbesko

Hold en balance mellem stabilitet, dæmpning og jordfornemmelse, når du vælger en løbesko. Du skal have nogle vigtige punkter i tankerne, såsom overdelen, ankelkrave, hælkontur, sadel, tåboks, mellemsål, ydersål og hælpude for at undgå gnidning og ubehag under løbeturen. En løbesko skal have en god pasform, behagelig at have på og let. Det skal være lavet af materiale af høj kvalitet og skal have åndbarhedsfunktioner.

Løbende pigge

Løbende pigge er designet til at hjælpe dig med at løbe hurtigere på ujævne terræn. De giver ekstra greb og støtte til forfoden og forbedrer dit skridt. Den eneste ulempe ved løbesko pigge er, at de bærer dine sko hurtigere. Når du vælger løbespidser , skal du sørge for at de er lavet af slidstærkt materiale og designet til langdistanceløb.

Sandaler

Løb i sandaler kan virke overraskende for dig, men de er din perfekte ledsager til kraftig løb i alsidige terræn, især på varme sommerdage. Løbesandaler er ekstremt lette, behagelige og absorberer stød bedre end fritidssko. Sørg for at vælge den rigtige størrelse på løbesandalen, der giver en barfodet følelse, mens du løber i det fri.

Trail løbesko

Løbesko er gode til glatte terræn, men når stierne bliver ujævne, grovere og vanskeligere at køre, bør du vælge trailløbesko. De er robuste, robuste og tungere end normale løbesko. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , Merrell , La Sportiva , og New Balance er de mest populære mærker, der tilbyder løbesko og sandaler i høj kvalitet til mænd og kvinder.

Mere om damesko:

For en sikker og smertefri køreoplevelse er det klogt at have noget løbende tilbehør og reservedele i tasken. En løber skal muligvis bruge disse emner i mellemtiden såsom snørebånd, elastikker, snørebånd, indlægssåler, stegjern og så videre. A Lace Elastic er et fantastisk tilbehør, der er fast, men fleksibelt elastisk snørebånd. Det giver dig mulighed for let at glide dine sko uden at skade skoens hæl.