up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top
Hjem

Dametøj

Dragter - Farve: Blå

()
load

Hvad er en tri suit?

Tri dragten er en heldragt, der normalt bruges til svømning, løb, cykling og lignende sportsgrene.
Tri Suits er lavet af et teknisk stof, der hjælper med at holde kroppen ventileret og behagelig.
Tri dragter hjælper på mange andre måder, da de tørrer hurtigt, er strækbare, der giver dig bevægelsesfrihed og er åndbare, hvilket giver dig en behagelig følelse, når du er på farten. Tri dragter giver også kompression til kroppen, hvilket hjælper med at holde presset på musklerne, der beskytter mod skader og forbedrer blodgennemstrømningen.

Tri dragter er kendt for at være den bedste dragt til racing, da de giver dig mulighed for at udnytte forholdene bedst muligt i løbet af dit løb.

Fordele ved at have en tri suit

Beskyttelse mod solen: En af de største fordele ved at bære en tri suit er, at det hjælper dig med at beskytte UV solstrålerne, som kan inficere huden.
Tæt pasform: De passer som anden i huden, hvilket hjælper dig med at føle en lav træk modstand oplevelse, når du bevæger dig.
Bærelommer: Opbevaringsafsnittet er vigtigt, fordi det hjælper dig med at holde dine vigtige ting tæt på dig og gemme.
Forhindrer gnidning: Tri dragter leveres med en pude, der får dig til at føle dig godt tilpas og sparer dig for at gnide, mens du sidder på cyklen.
Nogle af de mest kendte mærker, der leverer de bedste Tri dragter, fås som følger: 2XU , Zoot , Zone3 , Kilpi , Sailfish .

clouse menu Luk