up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin Ur Forerunner 945

plus
Garmin

Garmin Ur Forerunner 945

Produktbeskrivelse Garmin Ur Forerunner 945

Forerunner 945 er et træningsur, der lader dig kende din statistik dagligt. Linsematerialet på Smart-uret er forstærket glas synligt for lys med en opløsning på 240x240 pixels og er belagt i den fiberarmerede biopolymerramme.

Ved at linke den til din smartphone vil du være i stand til at kende grundlæggende underretninger såsom opkald og tekstbeskeder. Ved at oprette forbindelse til Garmin Connect vitual community kan du også oprette grupper med andre brugere og oprette træningsmål. Nogle af indikatorerne, som du vil spore med denne enhed, er: afstand, tempo og endda hjælper dig med at kende ydeevne i din krop. Du kan bruge Garmin Pay-applikationen til at foretage de ønskede betalinger uden at bruge kontanter eller kort.

Raceuret indeholder en GPS-sensor, der hjælper dig med at kende din placering i realtid. Batteriets levetid er 14 dage i smarttilstand og 10 timer, der aktiverer smartfunktionen med musik. I dens konfiguration kan du gemme mere end 1.000 sange. Premium GPS kører / triathlon smartwatch med musik

Synkroniser musik fra udvalgte premium streaming-tjenester1 eller gem op til 1.000 sange på dit ur og tilslut dig med hovedtelefoner (sælges separat) aktiveret med Bluetooth®-teknologi til telefonfri lytning

Prestationsovervågningsfunktioner omfatter VO2 max og træningsstatus med justeringer for varme, højdeacclimationsstatus, træningsbelastningsfokus, restitutionstid og aerobic og anaerobe træningseffekter

Garmin Pay ™ kontaktløs betalingsløsning2 giver dig mulighed for at foretage nembetalinger med dit ur, så du kan lade dine penge og kort være hjemme

Fuldfarve, indbyggede kort giver dig vejledning, så du aldrig går tabt i løbet af din træning

Sikkerheds- og sporingsfunktioner omfatter hændelsesdetektering (under udvalgte aktiviteter) og assistance; begge send din realtids placering til nødkontakter3

Batterilevetid: op til 2 uger i smartwatch-tilstand, 10 timer i GPS-tilstand med musik eller op til 60 timer i UltraTrac ™ -tilstand

Forerunner 945 er den GPS smartwatch, der er designet til de drevne, kvalifikatørerne, eliten. Vi gjorde dette ur for dig: op ved daggry løbere og den betingede for smerte triathletes. Mens du jager din næste sejr, skal du sørge for at du har det rigtige værktøj til jobbet.

Tag din musik på farten:

Tag din yndlingsmusik med dig, når du er på flugt. Synkroniser dine omhyggeligt udformede afspilningslister fra udvalgte musikstrømmetjenester1 som Deezer, Spotify® og mere til annoncefri lytning. Du kan gemme op til 1.000 sange lige på dit ur og overføre musik fra dit eget computerbibliotek. Så kø din favorit afspilningsliste op for nem lytte gennem hovedtelefoner, der er aktiveret med Bluetooth-teknologi.

Maksimere ydeevne:

Forerunner 945 overvåger din ydeevne og tilbyder endda personlig indsigt, så du kan træne smartere, ikke hårdere. Smartwatch sporer din VO2 max og justerer værdien baseret på varme og højde. Træningsstatus evaluerer din seneste øvelseshistorie og præstationsindikatorer for at fortælle dig, om du træner produktivt, kigger eller overreagerer. Se, hvordan dine træningsproblemer påvirker udviklingen af udholdenhed, fart og kraft med aerob og anaerob træningseffekt feedback. Gendannelsestid hjælper dig med at maksimere fordelene ved din indsats ved at forudsige, hvornår du er klar til din næste hårde udfordring. Du kan endda se din samlede træningsbelastning, som måler din træningsvolumen fra de sidste 7 dage og sammenligner den med det optimale interval for din fitness og den seneste træningshistorie. Og - nyt for Forerunner 945 - træningsbelastningsfokus sorterer din seneste træningshistorie i forskellige kategorier baseret på aktivitetsstruktur og intensitet.

En nemmere måde at betale:

Forerunner 945 GPS smartwatch har Garmin Pay, som lader dig betale for køb med dit ur. Brug det næsten hvor som helst du kan trykke på dit kort for at betale. Nu kan du forlade din tegnebog uden at gå glip af den post-runde caffè latte. Bare tryk og gå.

Kort på dit håndled:

Uanset om du kører bygaderne eller kører tæt på ture, tilbyder Forerunner 945 indbygget kortlægning for at holde dig på rette spor. Fuldfarvning kortlægges forudindlæst med kortdata optimeret til et kort overblik og positionssporing. Og enheden har også Trendline ™ popularitet routing, der bruger millioner af miles af Garmin Connect ™ data til at hjælpe dig med at finde og følge de bedste stier og ruter.

Hold forbindelsen og sikkerheden:

Med Forerunner 945 kan du gå ud til en træning uden at være ude af touch. Når du er parret med din kompatible smartphone, kan du modtage sms'er og se opdateringer til sociale medier, e-mails og meget mere på dit håndled. Sikkerheds- og sporingsfunktioner gør det nemt at dele din placering med valgte kontakter, hvis du har brug for hjælp - manuelt eller automatisk med indbygget hændelsesdetektering.

Spor mere end nogensinde før:

For et letvægtsur vil du blive overrasket over alt, hvad Forerunner 945 kan spore. Den har multinetwork (GPS, GLONASS og Galileo) satellitmodtagelse til at spore i mere udfordrende miljøer end GPS alene. Den har håndledsbaseret hjertefrekvens4 og en håndledsbaseret Pulse Ox sensor5, som overvåger blodsyreniveauer for at modvirke avanceret søvnovervågning og højdeacclimation.

Træningsprogrammer og træningsplaner:

Uanset om du træner for en maraton eller noget endnu længere, opret din egen brugerdefinerede træning eller download gratis dem, der synkroniserer ret til dit ur. Forerunner 945 understøtter også Garmin Coach adaptive træningsplaner. Disse planer indeholder vejledning fra ekspert coaches og gratis træningsplaner, der passer til dig og dine mål. Det er en idiotsikker måde at komme til målstregen. Som en del af din træningsplan kan det endda hjælpe dig med at forudsige din race tid.

Analyser din løbende formular:

Forerunner 945 GPS smartwatch har også de værktøjer, du har brug for til at forbedre din løbende form. Uret måler afgørende løbende målinger, såsom kadence, stride længde, jord kontakt tid og balance, lodret oscillation og lodret forhold. Disse målinger er nøglen til at forstå din form, så du kan bringe dit bedste ud på hvert løb og i hvert løb. Din Forerunner 945 kan begynde at spore disse målinger med tilføjelsen af en kompatibel hjertefrekvensrem eller den kompakte løbende dynamik Pod, som klipper højre på dit talje.

Kør, sprint, svøm, cykel, tri:

Forandre tingene med lethed, takket være indbyggede aktivitetsprofiler til kørsel (indendørs / udendørs), cykling (indendørs / udendørs), svømning (pool / åbent vand), langrend, padle sport, sporet løb og mange flere. Forerunner 945 har endda en auto multisport-funktion, der gør det muligt at skifte sport med en enkelt knap tryk for mursten træning og du / triathlon løb.

Et par ekstra funktioner:

Forerunner 945 er stadig en ekstraordinær smartwatch for alt der sker mellem løb og træningssessioner. Aktivitetssporing hele dagen holder faner på dine trin og kalorier og giver endda avanceret søvnovervågning. For endeløse personlige muligheder er Forerunner 945 kompatibel med Connect IQ ™ Store, hvor du kan downloade gratis apps, widgets og datafelter. Tjek Applikationen Running Power, som lader dig se din løbeffekt i realtid - såvel som efter din kørsel.

Specifikationer:

Generel:

Objektivmateriale: Corning® Gorilla® Glass DX

Bezel materiale: fiberforstærket polymer

QuickFit ™ watch band kompatible: Ja (22 mm)

Rem materiale: silikone

Fysisk størrelse: 47 x 47 x 13,7 mm

Passer til håndled med en omkreds på 130 220 mm

Skærmstørrelse: 1,2'' (30,4 mm) diameter

Skærmopløsning: 240 x 240 pixel

Skærmtype: sollys synligt, transflektivt hukommelse i pixel (MIP)

Vægt: 50 g

Batterilevetid: Smartwatch-tilstand: op til 2 uger

GPS-tilstand med musik: op til 10 timer

GPS-tilstand uden musik: Op til 36 timer

Vand rating: 5 pengeautomat

Farvevisning: Ja

Hukommelse / historie: 200 timers aktivitetsdata

Ur funktioner:

Tid / dato: Ja

GPS-tidssynkronisering: Ja

Automatisk sommertid: Ja

Vækkeur: Ja

Timer: Ja

Stopur: Ja

Solopgang / solnedgangstider: Ja

Sensorer:

GPS: Ja

GLONASS: Ja

Galileo: Ja

Garmin Elevate ™ håndleds pulsmåler: Ja

Barometrisk højdemåler: Ja

Kompas: Ja

Gyroskop: Ja

Accelerometer: Ja

Termometer: Ja

Pulse Ox: Ja

Daglige smarte funktioner:

Forbindelse: Bluetooth®, ANT + ®, Wi Fi®

Tilslut IQ ™ (downloadbare watch-ansigter, datafelter, widgets og apps): Ja

Smarte meddelelser: Ja

Tekst svar / afvis telefonopkald med tekst (kun Android ™): Ja

Kalender: Ja

Vejret: Ja

Styrer smartphone musik:

Spiller og kontroller se musik: Ja

Musiklager: Op til 1.000 sange

Find min telefon: Ja

Find mit ur: Ja

VIRB® kamera fjernbetjening: Ja

Smartphone kompatibilitet: iPhone®, Android ™

Kompatibel med Garmin Connect ™ Mobile: Ja

Garmin Pay ™: Ja

Sikkerheds- og sporingsfunktioner:

Incidentdetektion under udvalgte aktiviteter: Ja (Smartphone kræves)

Assistance: Ja (Smartphone kræves)

LiveTrack: Ja

Gruppe LiveTrack: Ja

Levende begivenhedsdeling: Kun Android ™

Aktivitetssporingsfunktioner:

Trintæller: Ja

Flyt bar (viser på enheden efter en periode med inaktivitet, gå i et par minutter for at nulstille det): Ja

Automatisk mål (lærer dit aktivitetsniveau og tildeler et daglig trinmål): Ja

Soveovervågning (overvåger total søvn og perioder med bevægelse eller afslappet søvn): Ja

Kalorier brændt: Ja

Gulve klatrede: Ja

Afstand tilbagelagt: Ja

Intensitetsminutter: Ja

TrueUp ™: Ja

Flyt IQ ™: Ja

Fitness alder: Ja (i app)

Body Battery ™ Energi Monitor: Ja

Spændingssporing hele dagen: Ja

Fitness udstyr / motionsrum:

Tilgængelige gymaktivitetsprofiler: Styrke, cardio og elliptisk træning, trappestigning, indendørs roing og yoga

Kardio træning: Ja

Styrketræning: Ja

Automatisk rep tælling: Ja

Trænings-, planlægnings- og analysefunktioner:

GPS-hastighed og afstand: Ja

Tilpasningsskærm (er): Ja

Tilpassede aktivitetsprofiler: Ja

Auto Pause®: Ja

Interval træning: Ja

Avanceret træning: Ja

Downloadbare træningsplaner: Ja

Auto Lap®: Ja

Manuel omgang: Ja

Konfigurerbare omgangssignaler: Ja

Varme og højde akklimation: Ja

VO2 max: Ja

Træningsstatus (lader dig se om du træner effektivt ved at spore din træningshistorie og fitnessniveau trend): Ja

Træningsbelastning (din samlede træningsbelastning for de sidste 7 dage beregnet ud fra estimeret EPOC): Ja

Træningsfokus: Ja

Træningseffekt (aerob): Ja

Træningseffekt (anaerob): Ja

Primærydelse (Training Effect-etiketter): Ja

Tilpasningsberegnede advarsler: Ja

Lydanmodninger: Ja

Afslut tid: Ja

Virtuel partner: Ja

Race en aktivitet: Ja

Auto multisport aktiviteter: Ja

Multi sport: Ja

Kursusvejledning: Ja

Segmenter (Live, Garmin): Ja

Strava-funktioner (Beacon, levende segmenter): Ja

Rundtur kursus skaber (kører / cykling): Ja

Trendline ™ popularitet routing: Ja

Berør og / eller knaplås: Ja

Genvejstaster: Ja

Automatisk rulning: Ja

Aktivitetshistorie på ur: Ja

Physio TrueUp: Ja

Hjertefrekvensfunktioner:

HR zoner: Ja

HR-advarsler: Ja

HR kalorier: Ja

% HR max: Ja

% HRR: Ja

Gendannelsestid: Ja

Auto max HR: Ja

HRV-stresstest (måler din pulsvariation, mens du står stille i 3 minutter for at give dig et estimeret stressniveau, skalaen er 1 til 100, lav score angiver lavere stressniveauer): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Optager hjertefrekvens under svømning: Ja (med HRM Tri ™ og HRM Swim ™)

HR-udsendelse (sender HR data over ANT + ™ til parrede enheder): Ja

Respirationshastighed (under træning): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Løbende funktioner:

Tilgængelige løbeprofiler: Løb, indendørs spor kører, løbebånd løb, sporet løber

GPS-baseret afstand, tid og tempo: Ja

Løbedynamik: Ja (med kompatibelt tilbehør)

Vertikal oscillation og ratio (graden af "bounce" i din løbende bevægelse og cost benefit ratio med stride længde): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Jordkontakt tid og balance (viser hvor meget tid i løbende bevægelse er din fod på jorden i stedet for i flyvning og lader dig kontrollere din løbende symmetri): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Stride længde (realtid): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Cadence (giver realtids antal trin pr. Minut): Ja

Ydeevne (efter kørsel 6-20 minutter, sammenligner din realtidstilstand til dit gennemsnitlige fitnessniveau): Ja

Lactatgrænse (ved hjælp af analyse af din pace og hjertefrekvens, estimerer det punkt, hvor dine muskler begynder at udmattes hurtigt): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Kør træning: Ja

Race predictor: Ja

Fod pod kapabel: Ja

Golf funktioner:

Forlæst med 41.000 kurser over hele verden: Ja

Yardage til F / M / B (afstand til front, midten og bagsiden af grønt): Ja

Yardage til layups / doglegs: Ja

Måler skudafstand (beregner nøjagtigt yard for skud fra hvor som helst på kursus): Automatisk

Digitalt scorecard: Ja

Stat tracking (streger, putts pr. Runde, greens og fairways hit): Ja

Garmin AutoShot ™: Ja

Auto CourseView opdateringer: Ja

Grøn visning med manuel pinposition: Ja

Fare og kursmål: Ja

TruSwing ™ kompatibel: Ja

Rund timer / kilometer: Ja

Udendørs fritidsaktiviteter:

Tilgængelige udendørs rekreationsprofiler: Vandring, klatring, skiløb, snowboarding, XC ski, stå op paddleboarding, roing, kajakroning

Punkt til punkt navigation: Ja

Breadcrumb trail i realtid: Ja

Tilbage til start: Ja

TracBack®: Ja

UltraTrac-tilstand: Ja

Om mig mode: Ja

Højdeprofil: Ja

Afstand til destination: Ja

Barometrisk trendindikator med stormvarsel: Ja

ClimbPro ™ bestigning planlægger: Ja

Trail løbebane: Ja

Vertikal hastighed: Ja

Total stigning / nedstigning: Ja

Fremtidige højdepunkt: Ja

Forlæste topografiske kort: Ja

Downloadbar kartografisk support: Ja

Kompatibel med BaseCamp ™: Ja

GPS koordinater: Ja

Projiceret waypoint: Ja

Sight 'N Go: Ja

Arealberegning: Ja (via Connect IQ ™)

Jagt / fiskekalender: Ja (via Connect IQ ™)

Sol og månen information: Ja (via Connect IQ ™)

Dobbeltgitter koordinater: Ja

XERO ™ Steder: Ja

Cykling funktioner:

Tilgængelige cykelprofiler: Cykling, indendørs cykling, mountain biking

Kurser: Ja

Cykelomløb og omgang maksimal effekt (med strømføler): Ja

Race en aktivitet: Ja

Tid / afstandsalarmer (aktiverer alarm, når du når målet): Ja

FTP (Funktionel tærskelffekt): Ja (med kompatibelt tilbehør)

Garmin-cykelkort (ruter, der kan cykles): Ja

Kompatibel med Vector ™ (effektmåler): Ja

Strømmåler kompatibel (viser strømdata fra kompatible tredjeparts ANT + ™ aktiverede effektmålere): Ja

Avanceret Vector support: Ja

Kompatibel med Varia Vision ™ (hovedmonteret skærm): Ja

Kompatibel med Varia ™ radar (bagudvendt radar): Ja

Kompatibel med Varia ™ lys: Ja

Hastigheds- og kadence sensor understøttelse (med sensor): ja

Svømning funktioner:

Tilgængelige svømmeprofiler: Svømning, åben vand svømning

Pool svømmemålinger (længder, afstand, tempo, slagtilfælde / hastighed, kalorier): Ja

Stroke type detektion (freestyle, backstroke, breaststroke, butterfly): Ja

Svømningseffektivitet (SWOLF): Ja

Drill logging: Ja

Pool svømme træning: Ja

Åbent vand svømning metrics (afstand, tempo, slagtilfælde / hastighed, slagafstand, kalorier): Ja

Hjertefrekvens (realtid under hvil, intervall og sessionsstatistik under hvile og automatisk pulsoverførsel efter svømmetur): Ja (med HRM Tri ™ og HRM Swim ™)

Tilslutning:

Smartphone kompatibilitet: iPhone®, Android ™

I kassen:

Se kun på:

Forerunner 945 GPS ur

Opladning / datakabel

Dokumentation

Tri bundle:

Forerunner 945 GPS ur

1 ekstra sæt bands (sort)

HRM Tri ™ monitor

HRM Swim ™ skærm

Quick release kit

Opladning / datakabel

Dokumentation


På udkig efter Garmin Ur Forerunner 945? Kig ikke mere! runnerinn tilbyder et stort udvalg i Ure modeller. Opdag vores nye Elektronik tilbud, hos runnerinn. Lavet af Garmin, dette Ure produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner Garmin Ur Forerunner 945

Farve
Sort
Egenskaber
Hjertefrekvens ure
Højdemåler
Glonass
Daglig aktivitetssporing
barometer
GPS
Accelerometer

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Garmin Ur Forerunner 945

Meget godt

-

Meget hurtig levering, meget effektivt ur, alt hvad jeg ledte efter.

Garmin Ur Forerunner 945

Den ideelle kombination af pris/kvalitet

-

Med rabatten er dette den perfekte gave!

Garmin Ur Forerunner 945

Hurtig levering og top ur

-

Ur bestilt i begyndelsen af december og modtaget meget hurtigt. Ganske intuitiv håndtering og talrige funktioner med mulighed for at indstille poolens længde, når den er forskellig fra 25m eller 25m. Meget godt produkt til en meget attraktiv pris!

Garmin Ur Forerunner 945

Min personlige træner

-

Det er en fabelagtig maskine, men du skal lære at bruge den. For mig er han min personlige træner, hver dag giver han mig træningsforslag baseret på analyse af forskellige parametre, ved at kende mig bedre end mig selv!

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Garmin 945 uret er i rigtig god stand. Leveringen var effektiv.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945 top sportsur

-

Meget tilfreds med købet, meget hurtig levering og konkurrencedygtig pris.

Garmin Ur Forerunner 945

Super ur

-

Kan virkelig ikke gå galt med garmin sportsur. Fantastisk gps-forbindelse, musik, multisport, listen fortsætter og fortsætter. Fik et super tilbud fra runnerinn under black friday tilbud, hvilket gjorde købet meget bedre. Sendt hurtigt fra runnerinn, så kan ikke klage over deres service, men det tog over 2 uger at ankomme til Irland. Det tager normalt 3-5 dage på de fleste af mine andre køb fra Europa, jeg ville bare ønske, at de ville bruge en anden kurertjeneste i stedet for post.nl, bare en hurtig søgning i anmeldelser, og du vil se, hvor dårlig en service de er. Men generelt var ventetiden det værd og kan ikke klage over runnerinn og den service, de leverer.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Utrolige rundstykker, der gør præcis, hvad de lover!!

Garmin Ur Forerunner 945

Hurtig afsendelse

-

Garmin 945 ankom til den forventede tid og i perfekt stand. Indtil videre meget tilfreds med uret.

Garmin Ur Forerunner 945

Perfekt hverdags- og træningskammerat

-

Dette ur er en erstatning for mit ødelagte Garmin 745XT og er en reel forbedring på alle områder. Top løbetid og endnu flere aflæsninger for at optimere træning og søvn. Perfekt ur!!!

Garmin Ur Forerunner 945

Meget godt

-

meget godt produkt men uacceptabel leveringstid, i den rækkefølge det nævnte at leveringsdatoen vil være 22-28/11 og produktet blev leveret den 6/12. Transporterne kan have været forkerte, men det var jeg ikke interesseret i

Garmin Ur Forerunner 945

Fornøjet

-

Præcis hvad jeg forventede, at uret skulle være.

Garmin Ur Forerunner 945

Ankom som beskrevet

-

Ordren ankom inden for den forventede tid og i perfekt stand. Indtil videre meget tilfreds med uret

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Meget hurtig levering og meget omhyggelig dobbeltpakke, fremragende ur, uovertruffen pris. Meget glad og tilfreds

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945 er meget god

-

Jeg er meget tilfreds med mit køb hos Bikeinn. Garmin 945 er meget god og til en god pris, levering blev lavet på mindre end en uge.

Garmin Ur Forerunner 945

Hurtig levering, alt som forventet

-

god service, hurtig levering, fremragende produkt

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Godt jeg er meget tilfreds top produkt god pris alt ankom ok, bare påpeg leveringstiden jeg købte den den 25. og de leverede den først til mig i dag alt andet ok indpakning osv... tak

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945 top

-

Top ur til en utrolig pris. Jeg købte den for €275. billigere var umuligt.

Garmin Ur Forerunner 945

Storslået

-

På trods af at det ikke er den nyeste version, er det et storslået ur og til en uovertruffen pris (275 € på Black Friday). Derudover var forsendelsen hurtig i 2-3 dis

Garmin Ur Forerunner 945

Korrekt

-

Køb og levering, alt korrekt. Jeg glæder mig til at prøve det.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Meget godt ur. Store!!

Garmin Ur Forerunner 945

Godt produkt

-

I øjeblikket er jeg glad for Tradeinn-produktet og -servicen, ikke så meget med kurerfirmaet MRW, de gør hvad de vil og er meget ubehagelige, men dette er ikke et TradeInn-problem. Måske kunne de vælge et andet mere seriøst firma. :)

Garmin Ur Forerunner 945

For øjeblikket er alt fantastisk

-

Hurtig levering og i øjeblikket går alt godt!

Garmin Ur Forerunner 945

Avanceret og komfortabel

-

Jeg kommer fra en fenix 3hr, jeg kan bedre lide denne ikke på grund af de logiske forbedringer af noget mere moderne, men fordi den vejer halvdelen af mængden og har meget mindre volumen, hvilket gør den meget mere behagelig at have på i lange træningspas og især i dag til dag. Ulempen er, at materialet er mere plastisk i stedet for metallisk, mindre vægt måske i bytte for mindre stødmodstand.

Garmin Ur Forerunner 945

Det ankom ifølge siden

-

Produktet ankom kun på to dage. At analysere produktet Og indtil videre meget tilfreds med det. Kan anbefales.

Garmin Ur Forerunner 945

Meget glad!

-

Den kom først en dag senere, end jeg skulle. Uret ankom i perfekt stand. Nu er det tid til at lære at håndtere det!

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Fremragende produkt til en meget interessant pris hos Tradeinn, jeg anbefaler!

Garmin Ur Forerunner 945

Fantastisk ur og pris!!!!

-

Køb dette ur i sort for 275 €, bedre pris umuligt. Jeg modtog det på to dage, og alt var perfekt.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945, fantastisk ur!

-

Levering inden for 2 hverdage og ur i perfekt stand. Fantastisk ur i øjeblikket, det lever op til alle mine forventninger.

Garmin Ur Forerunner 945

Et fantastisk multisportsur, der har det hele

-

Hurtig levering og meget godt pakket ind. Uret er fantastisk, især kommer fra en simpel forerunner 30, det har alt, og kortene er som enhver garmin gps, men små. For at udnytte dets fulde potentiale skal du selvfølgelig bruge timer med manualen og især hjælpevideoer. Meget glad for købet.

Garmin Ur Forerunner 945

Godt produkt

-

Overensstemmende produkt, hurtig levering

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945 den bedste

-

Bedste Garmin nogensinde og prisen her er forbløffende den bedste pris du finder på dette ur, er hurtig levering. vil anbefale dette til længere

Garmin Ur Forerunner 945

Det bedste ur!!!

-

Det bedste ur!!! Butikken er fantastisk!

Garmin Ur Forerunner 945

Fedt nok

-

Han havde båret et pulsmåler fra et andet mærke i 8 år. Jeg var allerede begyndt at fejle i visse ting, men min tilbagevenden til garmin går fantastisk. Uret giver træning så stor betydning og sætter de træningsretningslinjer, der skal følges baseret på hvile og andre faktorer, så jeg har brugt uret i mindre end en måned, og jeg er glad. Med nettet tog det en dag længere end angivet, men til prisen var det langt fra, hvad jeg sammenlignede med.

Garmin Ur Forerunner 945

God service og god pris

-

Jeg har fundet Forerunner 945 som den billigste her. Da jeg havde spørgsmål om leveringen, var servicen meget hurtig, venlig og i stand til at besvare mit spørgsmål. Uret er meget behageligt at have på og har alle de funktioner jeg har brug for. Alt i alt en meget god købsoplevelse.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945

-

Højkvalitetsur kombineret med (næsten) perfekt service, da det fik en dato og kom en dag for sent. Til de aktiviteter jeg laver (løb, fitness og cykling i den nærmeste fremtid) fungerer det perfekt. Meget let vægt (kun 50g). Ud fra de spørgsmål og undersøgelser, jeg lavede, var prisen, jeg fik, meget god. Jeg anbefaler butikken og vil købe igen i fremtiden. Godt pakket ind.

Garmin Ur Forerunner 945

Flot ur

-

Spektakulært ur. Jeg bruger den til svømning og løb.....10 point.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945

-

Alt i processen var fint. På 4 dage blev uret leveret i Thessaloniki Grækenland. Super hurtig levering, genial service. Fantastisk pris for dette ur, ser flot og holdbart ud. Nøjagtig puls, gps, kompas, højdemåler og baro indikationer. Jeg har ikke testet det i åbent hav endnu.

Garmin Ur Forerunner 945

Hvad er prisen!

-

Fantastisk pris! Garmin 945 er et must have "schweizerkniv" til multisportsaktivitet! Tak TradeInn for sådan en handel ;)

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945

-

Pas på ild! Opfyld alle forventninger. Hurtig levering. Jeg rådgiver butikken, jeg vil bestille mere

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945

-

Top ur til en uovertruffen pris meget tilfreds

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945 den bedste

-

Jeg har brugt Garmin 945 i næsten et år, det er det bedste ur jeg har haft mulighed for at bruge. Derfor besluttede jeg at købe den til min bror til hans fødselsdag. TOP

Garmin Ur Forerunner 945

Bedste løberur

-

Fremragende kvalitet, nøjagtighed og udseende. Bedste løberur nogensinde, og det ville give dig lyst til at træne mere og mere!

Garmin Ur Forerunner 945

Perfekt service.

-

Topkvalitetsur i kombination med perfekt service. Jeg var oprindeligt bekymret over den lave pris på denne hjemmeside, men det var fantastisk. Uret ankom endnu tidligere end forudsagt, pænt pakket med alt tilbehør. Jeg vil helt sikkert bestille mere fra denne hjemmeside!

Garmin Ur Forerunner 945

5 stjernet ur

-

det bedste jeg nogensinde har brugt, fantastisk

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Godt produkt. Jeg giver ikke fem stjerner for forsinkelsen i leveringen og for at skulle hente den ...

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Flot ur. God pulsmåler. Pulsen måles selv i poolen i vandet.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945

-

Hurtig forsendelse, godt informeret om transporttilstanden og super glad ur. Uden tvivl vil jeg gentage i et næste køb. For at forbedre, at sætte noget ... spørgsmålet om at modtage en bonus for tradeinn, der er lidt indviklet og ser ud til at tage tid.

Garmin Ur Forerunner 945

Bedste løbeur, uovertruffen pris!!!

-

Garmin Forerunner 945 er nok det bedste løbeur på markedet for den konkurrencedygtige løber. Eneste ulempe var den høje pris. Da TradeInn reducerede prisen med omkring 100 € sammenlignet med detailprisen, vidste jeg, at dette var det bedste skud, jeg kunne få! Jeg bor i Grækenland, og jeg er glad for at kunne sige, at 10 arbejdsdage senere blev uret leveret til mig, helt nyt, forseglet i sin originale æske, Garmin-garanti og det hele! TAK!!!!

Garmin Ur Forerunner 945

Fantastisk ur hurtig service

-

Sikke en gadget, meget tilfreds med uret, garmin er altid geden i gode ure!

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945, meget god

-

Hurtig levering, ønsket leveringsdato uden problemer med Hermes, ur i top stand, jeg undersøger stadig de mange muligheder, jeg er meget tilfreds indtil videre

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Topur - hurtig levering fra Spanien. Når som helst.

Garmin Ur Forerunner 945

Fantastisk ur / god service

-

Pakken blev sendt i perfekt stand, god forsendelsessporing, eftersalgsservice og den ankom på mindre end 48 timer.

Garmin Ur Forerunner 945

Super

-

meget fedt ur. tøvede længe men købte og fortrød det ikke. tilfreds med hver genstand i dem. svarer til beskrivelsen, jeg løber og går til bjergene nu kun med dem

Garmin Ur Forerunner 945

Meget tilfreds

-

I juni 2021 erhvervede jeg den 945, som jeg er glad for, siden jeg genoptog træningen og i dette tilfælde triathlon. Meget komplet i aktiviteterne og den utallige mængde muligheder, den har. På ordren og lever et A til dig. Anbefalinger fra mig vil fortsat have. Og mere at være en national virksomhed. Vær hilset

Garmin Ur Forerunner 945

Topur, meget hurtig levering

-

Stærkt anbefalet topur god pris!

Garmin Ur Forerunner 945

Forløber

-

Polaren er enklere, hvor garminen er mere detaljeret. Fik polar vantage v2 og nu denne forløber. Det har kun været en dag, så jeg kan ikke sige så meget om det endnu. Levering og emballage er meget korrekt.

Garmin Ur Forerunner 945

Godt køb, lang forsinkelse

-

Jeg giver det ikke 5 *, da de sagde 24 / 48h, og det tog 6 dage, uden at jeg kunne bruge det i en konkurrence, jeg havde. Uret er fantastisk, behageligt, præcist og let. Stærkt anbefalet, hvis du dyrker triatlon, er HR præcis. Iltmætningen er ikke særlig nøjagtig, den viser 2-3% mindre end et saturometer. Jeg kan ikke slutte mine beats -hovedtelefoner til uret, så jeg kan bruge dem, mens jeg kører, håber jeg kan ordne det.

Garmin Ur Forerunner 945

Muito bom

-

Muito bom serviço da tradeinn, relogio muito bom

Garmin Ur Forerunner 945

Meget godt

-

Ur opfylder mine forventninger.

Garmin Ur Forerunner 945

Meget godt ur, indtil videre er jeg meget tilfreds.

-

Meget godt ur, indtil videre er jeg meget tilfreds.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forerunner 945

-

Ankom i gode tider, rigtig godt ur, topbutik. Jeg anbefaler at købe fra dem.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945 ur

-

Uret ankom ret hurtigt. Funktionaliteten er i top. De fungerer perfekt. Anbefale.

Garmin Ur Forerunner 945

Top ur, hurtig levering

-

Top ur, hurtig levering!

Garmin Ur Forerunner 945

Top ur, hurtig levering

-

Levering fra Spanien til DE på meget kort tid. Fantastisk ur - gerne igen!

Garmin Ur Forerunner 945

Super gps-ur

-

Meget godt ur, indtil videre er jeg meget tilfreds.

Garmin Ur Forerunner 945

Forerunner 945

-

Hurtig transaktion, forsendelse foretaget til tiden.

Garmin Ur Forerunner 945

Godt ur / levering

-

945 er et godt ur. Med alle muligheder, jeg har brug for som en triatlet. Levering fra runnerinn var ifølge tidsplanen. Og du kan vælge det leveringsselskab, du foretrækker.

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forløber 945

-

Temmelig hurtig EU-levering, og alt gik godt. Letvægtsur med alt hvad du kan ønske dig. Et af Garmins "flagskibe" ganske enkelt. Det bedste til det bedste :-)

Garmin Ur Forerunner 945

Fremragende multisport ur

-

Sandheden er, at jeg bruger det specifikt til svømning i poolen og efter at have prøvet flere muligheder uden tvivl det bedste køb.

Garmin Ur Forerunner 945

Lykkelig!

-

Det var en fødselsdagsgave, og sandheden er, at jeg indtil videre er meget glad! Det er et stykke ur!

Garmin Ur Forerunner 945

Perfekt, bedste køb

-

Jeg er meget tilfreds med købet! det er perfekt til triathlo og andre sportsgrene. Meget nøjagtig og meget god værdi for pengene. Vejer bare.

Garmin Ur Forerunner 945

Super ur

-

Fremragende ur! Hvis du har et lille håndled, er det på den store side. Men mange muligheder og et robust hus

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin 945

-

Fremragende sportsur. Forsendelse og levering inden for 2 dage. Meget tilfreds med hastigheden på tjenesten og produktet. Tak skal du have.

Garmin Ur Forerunner 945

Fremragende

-

Alt perfekt, både forsendelsen og selve produktet. Nyder det hver dag.

Garmin Ur Forerunner 945

Forever forløber 945

-

Hurtig levering, et ur, der opfylder mine behov. JEG ANBEFALER !!!

Garmin Ur Forerunner 945

Levering: fremragende!

-

Okay

Garmin Ur Forerunner 945

Fremragende

-

Fantastisk produkt og fremragende service

Garmin Ur Forerunner 945

Brutal

-

Imponerende ur. Forsendelsen blev forsinket lidt mere end kontoen, men behandlingen meget god. Meget tilfreds med købet.

Garmin Ur Forerunner 945

Top top

-

Utroligt produkt. Utrolig service

Garmin Ur Forerunner 945

Forerunner 945

-

. Super hurtig levering af Runnerinn, fantastisk service. Indtil videre er uret fremragende.

Garmin Ur Forerunner 945

Fantastisk!

-

Fantastisk ur! Let, behageligt, smukt og med egenskaber over alle andre. Hvis du er en sportsmand, eller hvis du bare vil lære din fysiske tilstand at kende, har Garmin Forerunner 945 alt og noget for dig! Super hurtig levering fra RunnerInn til Portugal.

Garmin Ur Forerunner 945

Meget god

-

Det tog cirka en uge at komme til uret, men det var værd at vente på!

Garmin Ur Forerunner 945

Stor

-

Et par dage i brug og rent positivt. Brug for at teste funktioner endnu mere!

Garmin Ur Forerunner 945

Brillant

-

Fantastisk produkt og super hurtig levering, fantastisk service

Garmin Ur Forerunner 945

Fremragende ur, det gør alt, hvad vi beder om!

-

Jeg har haft det siden i går, og det er kun lykke! Endelig kartografi og utallige muligheder for spor / ruter / synkronisering med applikationer. Jeg kan ikke vente med at se, hvad det vil give efter en måneds brug med kropsbatteriet, evaluering af stress og mætning. Jeg anbefaler stedet for deres hastighed og alvor og viser det simpelthen, fordi jeg har været i stand til at teste andre mærker, og intet slår Garmin!

Garmin Ur Forerunner 945

Forerunner 945

-

Har lige leveret min garmin forerunner 945. Super hurtig levering, strålende service.

Garmin Ur Forerunner 945

Meu foretrækker

-

Tak altre cop til Tradeinn, pålidelige stryk og konkurrenter. Garmin 945 er perfekt til træning af triathlons; såvel som seva activitat virtual race, som løser problemet med indeslutning af permetenttræning både med rullen og med båndet.

Garmin Ur Forerunner 945

For meget

-

Lad os se om jeg er i stand til at få alle de ydelser, den fortjener!

Garmin Ur Forerunner 945

Alt sammen perfekt.

-

Jeg har været med uret i to dage og nu er alt perfekt. I mangel af at bruge produktet mere, er det, jeg kan kommentere, den hastighed, med hvilken jeg modtog uret, og at alt var i perfekt stand.

Garmin Ur Forerunner 945

For meget for mig

-

Lad os se om jeg er i stand til at udnytte dets fulde potentiale !!!

Garmin Ur Forerunner 945

Perfekt

-

Fantastisk ur til enhver aktivitet. Ser også godt ud !!!

Garmin Ur Forerunner 945

Godt produkt

-

Jeg har været sammen med ham i et par dage, men det er bestemt en fremragende mulighed.

Garmin Ur Forerunner 945

Meget godt ur

-

Det er et meget godt ur. Jeg vil anbefale det til dem, der normalt udøver sport og ønsker et aktuelt GPS-ur med mange funktioner.

Garmin Ur Forerunner 945

Super

-

Fantastisk ur

Garmin Ur Forerunner 945

Tilfreds

-

Jeg har været hos ham i kort tid ... Men indtil videre ganske tilfreds med købet

Garmin Ur Forerunner 945

Kommentar

-

Fremragende ledsager af triathletas og løbere ...

Garmin Ur Forerunner 945

Tilfreds

-

Jeg har kun haft en uge med ham ... Men jeg ser, det er et godt ur ... Både som GPS og som en pulsmåler

Garmin Ur Forerunner 945

Garmin forløber 945

-

Fantastisk ur til enhver udendørs aktivitet.

Garmin Ur Forerunner 945

Super produkt

-

Øverst i serien hos Garmin til løb og triathlon, fremragende valg, tilfreds

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up