Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Herresko

Herresko løb og triatlon

Find et bredt udvalg af Herresko-produkter til løb og triatlon. Oplev de bedste tilbud hos runnerinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Leder du efter løbesko?

Vi hjælper dig med at finde de rigtige sko

Leder du efter løbesko?

Fremhævede produkter i Herresko

Mærker for Herresko

Sådan vælger du løbesko

Med vægt på dæmpning og stabilitet har vi flere muligheder indenfor løbesko. Tag et kig nedenfor på forskellige typer sko, der passer til forskellige behov hos løbere;

Afslappet

Fritids eller afslappede løbesko bruges af begyndere for at træne, træne, tabe sig eller forbedre deres generelle aerobe kondition. Casual sko skal tilbyde en anstændig mængde fleksibilitet, dæmpning, støtte og åndbarhed til løberen.
Sørg for, at din fritidssko til løb sidder godt og føles behagelig. Casual løbesko er normalt lette og giver mindre dæmpning end løbesko.

Løbesko

At løbe i de forkerte sko kan føre til alvorlige katastrofer. Derfor er det klogt at vælge perfekte løbesko afhængigt af, hvor du er på vej hen. Sørg for, at de løbesko, du vælger, er behagelige og godt polstrede. Adidas , Salomon , Nike , Asics , Altra , New Balance , La Sportiva , Merrell , og Mizuno er velkendte mærker, der tilbyder løbesko af høj kvalitet.

Sandaler

Udover løbesko bliver løbesandaler meget mere populære i disse dage. De er lette og nemme at løbe i, har en hård klatrerem og specialiseret sålgrebsteknologi. Disse løbesandaler er holdbare takket være EVA+ naturgummi Vibram vandtæt sål. Du kan finde et stort udvalg af løbesandaler til mænd, kvinder og børn.

Track sko

Sprintpigge har en stiv plade under hele foden, der vil understøtte løb på tæerne for at tilbyde den største fremadgående bevægelse i løbet af løbet.
Kort og mellemdistance løbesko har en tynd hæl og giver minimal dæmpning til foden; derfor er de ikke egnede til længere distanceløb.

Trail løbesko

Når du vælger trailløbesko, skal du huske på, at de er mere robuste, mere robuste og derfor tungere end standardløbesko. Trailløbesko er også ofte vandtætte, typisk med Gore Tex og lædermateriale.
For at beskytte mod sten, pinde og andre forhindringer, du kan støde på i ujævnt terræn, tilbyder disse sko holdbare såler.

Herresko løb og triatlon

Triatlonsko ligner andre typer løbesko, der bruges i racing, med automatiske bindingssko. De har kun en eller to stropper for at lette fastgørelsen i stedet for snørebånd eller spænder, der findes i andre typer løbesko. Løbe og triatlonsko til mænd har et sømløst interiør, der er designet til at holde dine bare fødder komfortabelt.

Tilbehør og reservedele

For en sikker og problemfri løbeoplevelse skal en løber have noget tilbehør i tasken. For eksempel er elastik, snørebånd, reflekterende elastikker, indlægssåler og stegjern de få vigtige løbeskotilbehør og reservedele, som du bør overveje at have i din løbetaske.