up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvad er det bedste løbehovedbeklædning?

Løbehovedbeklædning

Løbehovedbeklædning vil beskytte dig mod elementerne af regn, solstråler og vind væk fra dine øjne, og disse løbehovedbeklædninger er også skabt til at fjerne fugt og holde sveden i at falde ned og skade dit syn. Meget løbehovedbeklædning har UV beskyttelsesskjolde, så solen ikke skader din hud. Der er en bred vifte af løbehovedbeklædning til mænd på markedet. Du kan købe løbehovedbeklædning til mænd fra Adidas , Salomon , Nike , Asics , New Balance .

Bedste løbehovedbeklædning

Her er nogle af de bedste løbehoveder:

Adidas kasketter
Adidas kasketter er ganske perfekte til løbestier. De er velegnede, de justerer sig godt og er jævnt justerede, de optager sved som perfekte værktøjer, og de tillader UV stråler at skærme.

Letvægts kasket
På kasketdragter som en konventionel kasket, og den er let i vægt. Det er meget behageligt for én, og svedstropperne rundt om siden gør et fremragende stykke arbejde med at absorbere sveden, der falder på hårde løbeture. Toppen er stor og holder både sol og regn væk fra dine øjne, og ventilationsåbningerne rundt om hætten giver lindring på varme dage.

Salomon løbehætte
Denne kasket er lavet af et eftertænksomt stof, der udstråler som et lys, når lyset sparker den, og præsenterer dig ekstremt mærkbar for chauffører og andre trafikanter, når de går ad vejen om natten. Hætten er også luftig, let i vægt. Den er fremstillet i svedtransporterende stof, der holder dig tør, mens du løber.


clouse menu Luk